İlk haber Hırvatistan’ın Başkenti Zagreb’ten geldi ve kadın takımı ilk maçını rakibi karşısında hiç zorlanmadan 6-0 kazanarak adımı liderlik adayları arasındaki yerine yazdırmayı başardı. Ardından ikinci haber Slovenya’dan geldi ve burada gerçekleştirilen erkekler şampiyonasında da Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı ilk maçını ev sahibi Slovenya ile yaparak 4-0’lık üstünlükle maçı kazandı. Türkiye’de büyük bir morale dönüşen iki galibiyet haberi spor camiasında olduğu kadar Gaziantep’te de yankılandı.

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Türkiye’yi EuroHockey Club Challenge III, Kadınlar Hırvatistan 2021 ve EuroHockey Club Challenge II, Men Slovenya müsabakalarında temsil ediyor. Defalarca Türkiye’ye Avrupa Şampiyonluk kupası kazandıran Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü bu şampiyonalarda da iddialı. Takımlarına güvendiğini ifade eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan her iki takımında Avrupa’ya kazanmak için gittiğini, kendisinin erkek takımıyla birlikte şampiyonayı Slovenya’dan takip ettiğini ifade ederek bundan sonraki karşılaşmalarda da sporculara başarılar diledi.

Polisgücü Kadın Hokey Takımının Avrupa Şampiyonası'ndaki Rakipleri

23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı Hırvatistan’da EuroHockey Club Challenge III, Kadınlar Hırvatistan 2021 şampiyonasında mücadele ediyor. Türk kadın hokey takımının rakipleri Galler’in Gwent HC Takımı, Fransa’nın Stade Francais Takımı, Hırvatistan’ın HK Zelina ve HAHK Mladost takımlarıyla Portekiz’in Grupo Desportivo do Viso Takımıyla Luxemburg’un HC Luxembourg takımları.

Polisgücü Erkek Hokey Takımının Avrupa Şampiyonası'ndaki Rakipleri

23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında Slovenya ‘da gerçekleştirilecek olan EuroHockey Club Challenge II, Men Slovenya şampiyonasında da Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı Avrupa’nın bu alandaki en güçlü ülke takımlarıyla mücadele edecek. EuroHockey Club Challenge II, Men Slovenya şampiyonasındaki rakiplerimiz Copenhagen HC (DANİMARKA) , FHC Akademik Plus Sofia (BULGARİSTAN),  HK Triglav Predanovci (SLOVENYA),  Mortensrud-Aker SK (NORVEÇ), OSHVSM HC Feniks Zytomyr Region (UKRAYNA) ve Soroksári – Olcote HC (MACARİSTAN) takımlar.