REFORM HABER- Gaziantep Hokey tesislerinde süper ligin iki güçlü ekibinin karşı karşıya geldiği zorlu mücadeleden galibiyet ile ayrılan taraf Gaziantep Polisgücü oldu. Mücadeleye etkili başlayan Nizip Belediyesi, 7’inci dakikada Mehmet Ali Demirel’in golü ile öne geçti ve periyodu da üstün tamamlayan ekip oldu. 

İkinci çeyrekte dengeyi sağlayan Gaziantep Polisgücü, 27’inci dakikada Furkan Mehmet Özkılıç ile eşitliği sağlayarak devreyi 1 – 1 eşitlik ile tamamladı. Üçüncü çeyrek oldukça çekişmeli geçerken, Kırmızı – Beyazlı ekip Reza Norouzzadeh’ın penaltı korner vuruşuyla öne geçti. Son çeyrek karşılıklı ataklarla geçmesine rağmen skor değişmeyince zorlu mücadeleden galibiyet ile ayrılan taraf Gaziantep Poligücü oldu. Bu sonucun ardından Gaziantep Polisgücü üçüncü galibiyetini alarak 9 puanla zirvede ki yerini korudu. Nizip Belediyesi ise 1 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 3 puanda kaldı.

 

ZORLU ENGELİ GEÇTİK

Süper ligin güçlü ekipleri arasında yer alan Nizip Belediyesi karşısında zorlu bir mücadeleye çıktıklarını söyleyen Gaziantep Polisgücü kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, “Bir gün önce de yine iyi bir ekibe karşı oynadık ve takım dinlenme fırsatı bulamadan yine zorlu bir maça çıktı. Bu da ister istemez yorgunluğu arttırdı ve skor bulmakta zorlandık. Her şeye rağmen önemli bir galibiyet elde eden teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum” açıklamasını yaptı.