Gaziantep FK'da transfer çalışmaları tam gaz devam ederken her gün farklı bir futbolcunun ismi de kırmızı siyahlı takımla medyada anılmaya devam ediyor.
Yaz transfer dönemi resmen başlamasada çalışmalar her takımda olduğu gibi Gaziantep FK'da da devam ederken kırmızı siyahlıların Trabzonspor'dan ayrılan Jose Sosa ile ilgilendiği iddia edildi. Trabzon'un önde gelen spor medyası 61 saatt'te çıkan haberde Gaziantep FK'nın Jose Sosa'yı transfer etmek istediği belirtildi.

Trabzonspor'da Sosa ve Nwakaeme bekleniyor | Transfermarkt

YAŞ VE PERFORMANS

Kırmızı siyahlı takımla adı anılan Jose Sosa ile alakalı edinilen bilgiye göre ise bu oyuncunun menajerleri tarafından Gaziantep FK'ya önerildiği ancak kırmızı siyahlı takımın hem performansı hem de ilerleyen yaşından dolayı bu oyuncuyu düşünmediği bildirildi. Teknik direktör Erol Bulut'un da olumsuz rapor verdiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

JOSE SOSA'DA İSTEKLİYMİŞ

Trabzon 61 saatt'te çıkan haberde kırmızı siyahlı takımın bu oyuncuyu bitirdiği iddia edilirken haberde şu cümlelere yer verildi; " Gaziantep FK’nın Jose Sosa transferinde istekli olduğu ve yıldız futbolcunun imzaya yakın olduğu iddia edildi." denildi.