Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve sarı-kırmızılı takımın kötü bir performans gösterdiği maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanırken, Trabzonspor 76. dakikada Edgar Ie'nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Kalan sürede rakip kalede baskı kuran Galatasaray, 90+6. dakikada Emre Akbaba'nın attığı golle skoru dengeledi ve müsabaka 1-1 berabere sona erdi.

Sarı-kırmızılı takım, lider Beşiktaş'ın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile berabere kaldığı haftada puan farkını eritme fırsatını değerlendiremedi.

Ligde son 6 haftaya 66 puanla giren Galatasaray, lider Beşiktaş'ın 6, ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin de 3 puan gerisinde yer alıyor.

- Son 8 maçın sadece 2'sini kazandı

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 8 karşılaşmanın sadece 2'sinde galip gelebildi.

Sarı-kırmızılı takım, son 8 maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

Bu maçlarda Hes Kablo Kayserispor ve Göztepe'yi yenen Galatasaray, Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile berabere kaldı, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Atakaş Hatayspor'a mağlup oldu.

- Sahasındaki son 4 maçta galibiyeti yok

Galatasaray, sahasındaki son 4 karşılaşmada rakiplerine üstünlük kuramadı.

Sarı-kırmızılı takım, Türk Telekom Stadı'ndaki son 4 müsabakada Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile berabere kaldı, Çaykur Rizespor'a yenildi.

- Fernandes sakatlandı

Galatasaray'da sakatlık geçiren Gedson Fernandes maça devam edemedi.

Portekizli futbolcu yaşadığı sakatlık sonrası 54. dakikada yerini Emre Akbaba'ya bıraktı.