Galatasaray Lisesi'nde saat 11.00 itibarıyla başlayan oylama işlemi, saat 15.00 itibarıyla sona erdi. Sarı-kırmızılı kulübün 103'üncü dönem yönetiminin belirleneceği kongrede oy kullanma süresinin dolmasının ardından kapatılan sandıklar, sayım için görevliler tarafından Tevfik Fikret Salonu'na getirildi.

24 sandığın bulunduğu seçimde oy kullanma hakkına sahip 8 bin 862 üyeden 4459 üyenin oy kullandığı kaydedildi.

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu, oylarını kullandılar. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen seçimde Özbek, 2 numaralı sandıkta oy kullanma işlemini gerçekleştirirken, Hamamcıoğlu ise 3 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

İlk 2 sandık toplam sonucu

Eşref Hamamcığlu: 189

Dursun Özbek: 204

Dursun Özbek: Galatasaray'a hizmet etmek için geliyoruz

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Dursun Özbek, "Biraz gecikmiş bir seçim ama Galatasaray için hayırlı olacağını düşünüyorum. Sonuçta Galatasaray kazanacaktır, kim seçilirse seçilsin. Galatasaray'a hizmet etmek için geliyoruz. Onun için ben seçilecek kim olursa olsun ona başarılar diliyorum. Galatasaray için inşallah güzel günler yakında" ifadelerini kullandı.

Eşref Hamamcıoğlu: beklentimiz çok büyük

Eşref Hamamcıoğlu da oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada bir seçim süreci yaşadıklarını kaydederek, "Bu Galatasaray için tarihi bir seçim. Galatasaraylılar, Galatasaraylı üyeler bugün, hür ve bağımsız bir Galatasaray için destek verecekler, karar verecekler. Çok değerli bir konsorsiyum ile yarışıyoruz. Bu yarışımız bu zamana kadar Galatasaray'a yakışan bir kalite seviyesinde cereyan etti. Umarım akşama kadar da öyle olacaktır. Beklentimiz büyük. Bize olan teveccüh kendini, koridorlarda, sınıflarda, bahçede gösteriyor. Umarım başladığımız gibi önde bitiririz bu seçimi" dedi.

Öte yandan Galatasaray'ın mevcut başkanı Burak Elmas da oyunu 5 numaralı sandıkta kullandı.