REFORM HABER - Teknik Direktör Erol Bulut nezaretinde 27 Haziran tarihinde yeni sezonun startını veren Gaziantep F.K’da birinci etap kamp çalışmalarını bugün yapacağı antrenman ile sonlandırıyor.
 
Kırmızı – Siyahlı futbolcular, iki günlük iznin ardından 5 Temmuz Pazartesi günü Bolu Gazelle Resort’da toplanarak ikinci etap kamp çalışmasını gerçekleştirecek.
 
Temsilcimiz, 18 Temmuz Pazar gününe kadar hazırlıklarına Bolu’da devam edecek ve bu süreçte 10 Temmuz cumartesi İstanbulspor, 14 Temmuz Çarşamba günü Adana Demirspor ve 18 Temmuz pazar günü de Yeni Malatyaspor ile toplam 3 hazırlık maçı yapacak
 
Üçüncü etap kamp çalışmaları doğrultusunda yurt dışı kampı, Avusturya hükümetinin alacağı Covid-19 tedbirleri kapsamında 21 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında Avusturya’da son  etap kamp çalışmalarını gerçekleştirecek. Gaziantep F.K, son etap kamp çalışmaları kapsamında Avusturya'da 24 Temmuz’da Furth ile 27 Temmuz Hertha Berlin, 30 Temmuz’da ise İspanyol Eibar ile hazırlık maçları oynayacak ve kamp çalışmalarını tamamlayacak.