REFORM HABER - Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut kariyerinin en kötü sezonunu geçirirken, gelecek sezonla ilgili önemli kararların alınacağı kritik toplantının perşembe günü yapılması bekleniyor. 

Daha önce Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ve Fenerbahçe'yi çalıştıran genç teknik adam Erol Bulut bu takımlarda Gaziantep FK'yı çalıştırdığı sezonlara göre daha iyi bir izlenim bırakırken puan ortalaması bakımından da geride kaldı.

2017-2018'de Yeni Malatyaspor ile 28 maçta 9 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyet alarak 1,29 puan ortalaması yakalayan Erol Bulut sonraki sezonda 29 maçta 1,31 puan ortalaması elde etmişti. 2019-2020 sezonunda Alanyaspor başında 34 maçta 1,68'lik puan ortalaması yakalayan Bulut, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe başında 30 maçta 18 galibiyet alarak 1,97 puan ortalamasıyla kariyerinde en iyi puan ortalamasını yakalamıştı. Gaziantep FK başında bu sezon 29 maçta 1,28 puan ortalaması yakalayan Erol Bulut böylelikle kariyerinde en kötü dönemini yaşamış oldu.

Gaziantep FK’da gelecek sezon için kritik toplantı kararı

Geçen hafta evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak ligde kalmayı gararntileyen ve maç esnasında taraftarların yoğun protestoları ile karşı karşıya kalan teknik  direktör Erol Bulut ve yönetim kurulu başarısız geçen sezonun ardından bir araya geleceği öğrenildi. 

Reform Haber'in görüştüğü bazı yöneticiller, başarısız bir sezon geçirdiklerini kabul ettiklerini, bu sezonu ve gelecek sezonla ilgili planları masaya yatıracaklarını söylediler.

İsminin açıklanmasını istemeyen yöneticiler, sezona böyle bir hedefle başlamadıklarını ancak gelinen noktada başarısızlık olduğunu ifade ettiler.

 ''Kulüp Başkanımız Cevdet Akınal ve yönetim kurulu üyelerimiz sonuçları değerlenidreceğiz. teknik direktörümüz Erol Bulut ile de görüşülecek. rapor istenecek. yeni sezonda neler yapılması gerekeni masaya yatıracağız. Ne yazık ki bu sezon kötü geçti ve başarılı olamadık. Gazi kentimi adına koyduğumuz hedeften çok uzaktayız. Gaziantep’e yakışmayan bir sezon geçirdik. Kimse böyle olmasını istemezdi. Hatamızı kabul ediyoruz. Doğrular adına gereken kararları hep birlikte alacağız” diye konuştular.

Vali Davut Gül başkanlığında yapılacak toplantıda yeni yasalaşan Spor Yasası'nın da değerlendirileceği, Gaziantep FK'nın yeni sezon ile ilgili planlamalarınında masaya yatırılacağı öğrenildi.