REFORM HABER  - Antalyaspor maçında protokol tribüne girmek isteyen 5-6 yöneticinin, isimleri yazılı olmadığı için protokola alınmak istenmemeleri kriz yarattı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü personelinin yöneticileri ısrarla protokol tribününe almamakta direnmesine, Başkan ve bazı yöneticilerin sessiz kalması, 5-6 yöneticiyi istifa noktasına getirdi. Antalyaspor karşılaşması, Gaziantep FK’ya ligdeki ilk üç puanı getirdi ancak, protokol tribünde yaşananlar, yönetim içinde yaşanan krizin patlak vermesine neden oldu. Bazı yönecilerin protokol tribüne alınmak istenmemesi, bu yöneticilerin istifayı düşünmelerine neden oldu.

Stat Arama Detay TFF

Birçok yönetici, yönetime küstü

Edinilen bilgiye göre, Cevdet Akınal’ın yönetim kurulu başkanı olmasından sonra yönetici sayısı artarken, dernek seçimi ve yönetim listelerindeki farklılık dikkat çekmiş, bazı isimlerin istifa etme kararı aldığı iddia edilmişti. O günden bugüne bir çok yönetici, alınan kararlardan, yapılan transferlerden hiç bir şekilde bilgilendirilmedikleri için küskün durumuna geçmişti. Bazı yöneticiler, sadece maddi konularda destek olunması için aranmalarının doğru olmadığını belirtip, yaşanan sıkıntılar ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundular.

Türkiye'de Böyle Stad Yok ! Gaziantep Kalyon Stadı - YouTube

Stada girişte de sorunlar yaşandı

Alınan kararları ağırlıklı olarak basından öğrenen yöneticiler, Kalyon Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaları izlemek için stadyuma gittiklerinde, girişte kendilerine çıkartılan zorluklar nedeniyle de sorun yaşadıkları öğrenildi. Hem protokol hem de locaya girişte isim bazlı her maçta sıkıntı yaşanması, yöneticileri çileden çıkarırken, son oynanan Antalyaspor maçında, taraflarlar da bu duruma dikkat çekip, “Yönetim uyuma, taraftarın dışarıda” şeklinde uzun süre tezahüratlarda bulunmuşlardı. 

Gazişehir'e veriliyor - Telgraf Gazetesi

Protokole girişte kriz yaşandı

Bu yaşananlar nedeniyle bir çok yönetici uzun süredir sorunlarını kendi aralarında dillendirirken, Antalyaspor maçında protokol tribününe girişte yaşanan kriz, yönetimdeki sorunu gün yüzüne çıkardı. Protokol tribününe girmek isteyen 5-6 yönetici, Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli tarafından “İsimleriniz bize bildirilmedi” denilerek tribüne alınmadılar. 

Gaziantep FK - Antalyaspor - Fotomaç

İstifa etmeyi düşünüyorlar

Pusula gazetesinin edindiği bilgiye göre, yaşananlar nedeniyle bazı yöneticilerin istifa etmeyi düşündükleri öğrenildi.  Yöneticilerin, “Hiçbir şekilde alınan kararlardan bilgi sahibi olamıyoruz, kararları medyadan öğreniyoruz. Her maça gittiğimizde, stada girişte farklı sıkıntılarla karşılaşıyoruz. En son Antalyaspor maçında ise protokola girişte yaşananları kabul etmemiz mümkün değil. Daha da önemlisi, bu krizi gören  başkan ve diğer yönetici arkadaşlarımızın müdahale etmeden izlemeleri bizleri çok üzdü” dedikleri iddia edildi.  

Kaynak: Pusula gazetesi