REFORM HABER -  TFF tarafından 202 –2022 sezonunun başlangıç tarihi 13 Ağustos 2021 olarak açıklanırken, kırmızı siyahlı ekip ise kamp programını belirledi.

Program açıklandı

Gaziantep FK, Teknik Direktör Erol Bulut kontrolünde 27 Haziran tarihinde kendi tesislerinde toplanarak birinci etap kamp çalışmalarının startını verecek. Bir hafta evinde çalışacak olan temsilcimiz, iki gün izin kullanacak ve ikinci etap çalışmalarına 5 Temmuz’da Bolu’nun Karacasu beldesinde bulunan Gazella Otel'de devam edecek. Bolu’da 15 günlük programın ardından Kurban Bayramı nedeniyle futbolculara izin verilecek.

Avusturya'yı düşünüyorlar

Erol Bulut, pandemi engeli olmaması durumunda üçüncü etap kampını yurt dışında yapmak istiyor.

Erol Bulut'un, 23 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında Avusturya'nın Salzburg şehrinde yer alan Seefeld kasabasında kamp yapmak istediği öğrenildi. Ancak, Avusturya Hükûmeti, Covid-19 nedeniyle karantina uygulaması istemesi durumunda yurt dışı kampından vazgeçilecek ve B planı devreye girecek. Güneydoğu temsilcimiz, yurt dışı kampının gerçekleşmemesi durumunda ise Bolu, Burdur veya Afyonkarahisar arasında tercih yapacak.