REFORM HABER- Gaziantep Futbol kulübü Başkanı Cevdet Akınal, transfer çalışmalarını teknik direktör Erol Bulut ile birlikte yürüttüklerini söyledi. Akınal, 5 kaliteli transfer yapacaklarını açıkladı.

Gaziantep FK’da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Erol Bulut’un da hazırladığı rapor doğrultusunda başkan Akınal ve yönetim transfer çalışmalarını birlikte yürütüyor.  Transfer çalışmaları ile ilgili açıklama yapa Akınal, 5 kaliteli transfer gerçekleştireceklerini söyledi. Yurt içi ve yurt dışında transfer gçrüşmelerinin devam ettiğini belirten Akınal, “Teknik direktörümüz Erol Bulut ile transfer çalışmalarını birlikte yürütüyoruz. 5 oyuncu transfer edeceğiz. Yabancı oyuncular da var. Yurt içi ve yurt dışı görüşmeler sürüyor. Kısa zamanda transferleri gerçekleştireceğz” dedi.

Akınal, Muhammet ve Mirallas’la ilgili henüz kesinleşen bir karar olmadığını belirterek, transferleri biran önce tamamlamak istediklerini söyledi.  Gaziantep FK’da Mirallas ve kiralk olarak forma giyen Muhammet dışında anlaşmak istediği tüm oyuncularla sözleşme imzalamıştı. 6 oyuncu ile de yollar ayrılmıştı. Genç takviyeler yapan Gaziantep FK, birçok oyuncu ile de temas halinde. Kırmızı siyahlılar 5 kaliteli ismi daha kadrosuna katmaı hedefliyor.