Gelecek yıllarda Basketbol liglerinde Gaziantep’in adını duyurmayı hedefleyen Sarı – Siyahlı ekibe  Gaziantep'in en köklü firmalarından Tad Piliç ana sponsor oldu.

Yükselen Yıldızlar Kulüp Başkanı Gökhan Övünç ve Tad Piliç yönetim kurulu başkanı Alper Bozhüyük’ün yer aldığı imza törenine kulüp yönetimi ve sporcularda katıldı.

"Hayırlı Olsun"

Yükselen Yıldızlar Spor camiası için atacakları önemli adımlarla yanlarında olan yönetim kurullarına teşekkür eden kulüp başkanı ve antrenörü Gökhan Övünç, “Kulübümüzün kuruluşundan bugüne kadar hep yanımızda olan TAD Piliç ile resmi sponsorluk anlaşması adına bir aradayız. Kulübümüze vermiş oldukları destekten dolayı TAD Piliç yönetim kurulu başkanı Alper Bozhüyük’e çok teşekkür ediyorum. Spor ve basketbol camiasına anlaşmanın hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yükselen Yıldızlar kulübüne inançlarının tam olduğunu söyleyen Tad Piliç yönetim kurulu başkanı Alper Bozhüyük “Bu sezon sportmenlik çerçevesinde kulübümüzden başarılar bekliyoruz. Bizde şirket olarak bu değerli kulübümüze elimizden geldiği katkıyı sunmaya özen göstereceğiz” açıklamasını yaptı.

Bozhüyük: Gereken desteği vereceğiz

Bozhüyük, Gaziantep'teki gençlerin potansiyeline dikkat çekerek, Gaziantep'in basketbolda ve sporda hak ettiği yere gelmesi noktasında gereken desteği vereceklerini kaydetti.

Sponsorluk anlaşmasına yönetim kurulu üyeleri ve protokolden çok sayıda kişi de katılım sağladı.

Tad Piliç Hakkında

Tad Piliç, 1970 yılından beri  belirlediği hedefler doğrultusunda beyaz et sektöründe büyük başarıları bulunan, Gaziantep'in ilk ve en büyük entegre beyaz et üreticisidir. Gaziantep'te beyaz et tüketiminin yok denecek kadar az olduğu bir dönemde Abdulkadir Bozhüyük tarafından Tad Hayvancılık Üretim ve Pazarlama adıyla kurulan Tad Piliç, 1997 yılında aile şirketi olarak faaliyetlerine başlamış sonra adını Tad Piliç ve Fenni Yem San. Tic. Ltd. Şti. olarak değiştirmiştir.

Şirketleşmenin ardından firma kalite hedeflerini yakalamak amacıyla kendi yem fabrikasını kurmuş; ardından bu kaliteyi halkımıza en uygun maliyetle sunabilmek maksadıyla kendi etlik üretim tesislerini, damızlık kümeslerini ve kuluçka tesislerini inşa etmiştir. Bu yatırımların hepsini Gaziantep'e yaparak şehrimize kazandırmıştır.

Şirketimizin amacı et ve etli yemeklere düşkünlüğüyle bilinen, damak tadı gelişmiş olan halkımıza et kalitesinden ve lezzetinden taviz vermeden sağlıklı vede ekonomik olan beyaz eti sevdirmektir. Tad Piliç olarak temel ilkemiz insan sağlığını her zaman birinci planda tutmaktır. Bu anlayışla sizlere sağlıklı lezzetli ve kaliteli ürünler sunmak en önemli hedeflerimiz arasındadır. Değerli halkımızla bu kaliteyi ve lezzeti paylaşmaktan mutluluk duymaktayız.