REFORM HABER- Türkiye’nin Avrupa’daki gururu Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek hokey takımları Avrupa Şampiyonası öncesi Alanya’da kampa girdi.

Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan kamp yapan sporcuları ve teknik heyeti Alanya’da yalnız bırakmayarak moral ziyaretinde bulundu. Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan Alanya kampında Avrupa Şampiyonası öncesi sporcularla buluştu. Teknik heyetten bilgiler alan Kaplan sporcularla da şampiyona öncesi uzun uzun sohbet etme şansı buldu. Kamp ziyaretini değerlendiren Başkan Kaplan sporcuların morallerinin çok iyi olduğunu ve Avrupa’ya kazanmak için gideceklerini sözlerine ekledi.

Avrupa'nın devleriyle karşılaşacağız

Türkiye’nin hokey alanında ki en önemli kulübü olma özelliği taşıyan ve defalarca elde ettiği Avrupa Şampiyonluklarıyla Avrupa’da da hokeyin zirvesine oturan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek takımları 23-26 Eylül’de Hırvatistan’da ve Slovenya’da gerçekleştirilecek olan şampiyonalarda adeta Avrupa’nın devreliyle yarışacak. Başkan Kaplan yaptığı değerlendirmede  “Şampiyona öncesi kampta ziyaret ettiğimiz takımlarım sporcularımızın ve teknik heyetimizin yüksek moralli olması bizleri mutlu etti. 23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında kadın hokey takımımız Hırvatistan’da EuroHockey Club Challenge III, Kadınlar Hırvatistan 2021 şampiyonasında mücadele edecek. Kadın takımımızın rakipleri Galler’in Gwent HC Takımı, Fransa’nın Stade Francais Takımı, Hırvatistan’ın HK Zelina ve HAHK Mladost takımlarıyla Portekiz’in Grupo Desportivo do Viso Takımıyla Luxemburg’un HC Luxembourg takımları. Biz bu takımları ve oyuncularını yakından tanıyoruz. Kadın takımımız  EuroHockey Club Challenge III, Kadınlar Hırvatistan 2021 için yoğun bir çalışma içerisindedir. Yine 23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında Slovenya ‘da gerçekleştirilecek olan EuroHockey Club Challenge II, Men Slovenya şampiyonasında da erkek takımımız Avrupa’nın bu alandaki en güçlü ülke takımlarıyla mücadele edecek. EuroHockey Club Challenge II, Men Slovenya şampiyonasında ki rakiplerimiz Copenhagen HC (DANİMARKA) , FHC Akademik Plus Sofia (BULGARİSTAN),  HK Triglav Predanovci (SLOVENYA),  Mortensrud-Aker SK (NORVEÇ), OSHVSM HC Feniks Zytomyr Region (UKRAYNA) ve Soroksári – Olcote HC (MACARİSTAN) olup bu ekiplerde yakinen tanıdığımız güçlü takımlardır. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Avrupa’nın tanınan, bilinen en güçlü takımları arasında Avrupa Şampiyonalarının olmazsa olmaz şampiyon ekipleri arasında yer almaktadır. Her iki takımımız da Alanya kampını tamamlayıp 21 Eylül 2021 tarihinde Antalya’dan İstanbul’a hareket edecek ve daha sonra da kadın takımımız Hırvatistan’a erkek takımımız da Slovenya’ya gidecektir. Takımlarımızın Avrupa Şampiyonasına hazırlanmasında büyük çabaları ve emekleri bulunan başta  Baş antrenör Yusuf Kasım, antrenörlerimiz Ayşe Kasım ve  Mustafa Karalar olmak üzere emeği geçenlere, bizlerden desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize ve hokey severlere teşekkür ediyor şampiyonalarda sporcularımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyorum” dedi.