Gaziantep Genç İşadamları Derneği'nin düzenlediği ödül töreninde Gaziantep’in değerlerine ödül verildi. Ülkemizi Avrupa’da gururla temsil eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü spor dalında ödüllendirildi. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü’nün Avrupa’da elde ettiği başarı öyküsünü anlatan sinevizyon gösterisi büyük ilgi görürken sporcular dakikalarca alkışlandı. Düzenlenen ödül töreninde Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü’nün ödülünü Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan’ı kutlayarak takdim etti.

Bu ödülün kendileri için büyük anlam taşıdığını ifade eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan ödülü kadın ve erkek takımları adına aldığını ifade ederek “Bu bir ekip işidir. Son yıllarda kadın ve erkek takımlarımız gösterdikleri yüksek performansla ülkemizi sürekli Avrupa Şampiyonalarında temsil etme hakkına kavuşmuş bu temsiliyeti de Avrupa Şampiyonluk Kupalarını alarak milletimize armağan etmiştir.  Bugün erkek takımımız 10 kez kadın takımımız iki kez üst üste Avrupa Şampiyonu olmuştur. Sporcularımızı, yönetim kurulumuzu ve bizleri destekleyen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Böyle manidar bir ödülü bizlere layık gören GAGİAD’a da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Şampiyonlara tebrik yağdı

Düzenlenen ödül töreninden sonra Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sanko Holding Onursal Başkanı Adil Konukoğlu, GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, GTB Başkanı Mehmet Akıncı ve diğer katılımcılar Avrupa Şampiyonlarını kutlayarak Şubat 2021’de Gaziantep’in ev sahipliğinde Alanya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonalarında başarılar dilediler.  Törene, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Müslüm Yüksel, Nejat Koçer, GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.