Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, eski oyuncusu Bafetimbi Gomis'i 'ağabey-lider' olarak kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas transfer ile ilgili “Galatasaray'ın finansmanını bozmayacak şekilde önümüzdeki dönemde bir oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Çok ciddi arayış içerisindeyiz. UEFA'da üç değişiklik hakkımız var. Gomis ile de görüşüyoruz. Galatasaray bütçesine maliyet yaratmayacak ama Galatasaray'a çok katkısı olacak oyuncu lazım” açıklamasını yaptı. 

SÖZLEŞME KONUSUNDA FEDAKARLIK BEKLENİYOR

Galatasaray'da deneyimli golcünün hem sahada hem de saha kenarında takıma katkı sağlayacağı görüşü hakim.

Bafetimbi Gomis'in menajeriyle görüşmelere başlayacak olan sarı kırmızılı yönetim, 36 yaşındaki oyuncudan kontratı konusunda fedekarlık bekliyor.

MENAJERİ TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Bafetimbi Gomis'in menajeri Patrick Mendy, Al Hilal'den ayrılan oyuncusunun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığını söylemiş ve Galatasaray'a kapılarının açık olduğunu vurgulayarak taraftarları heyecanlandırmıştı.

Deneyimli golcünün Türkiye'ye dönmeye hazır olduğunu vurgulayan Mendy, “Galatasaray'a kapımız açık ve ne olacağını göreceğiz. Eğer onu isterlerse Galatasaray ile yarım kalan hikayeyi tamamlamak adına dönmekten kesinlikle mutlu olacak” demişti.