Shimall Otel’de gerçekleşen yemekli toplantıya Gaziantep Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci, Kulüp Başkanı Erhan Deniz Güngen ve çok sayıda yönetici ve davetli katıldı.

Güngen: İnançlıyız, kararlıyız

Oldukça samimi bir ortamda yapılan toplantıda Kulüp Başkanı Erhan Deniz Güngen, futbolculara yaptığı konuşmasında, “Kalespor, 81 yıllık bir ulu çınar. Bu tarihi ve camiası büyük kulübü zirveye taşımak için her türlü fedakarlığı yapacağız. İnançlıyız, güçlüyüz ve kararlıyız” dedi.

Özpineci, takıma güveniyor

Gaziantep Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci, Gaziantep’te örnek bir kulüp olduklarını belirterek, "Gaziantep’de örnek bir kulüp yapma iddası ile çıktığımız bu yolda sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz” dedi. Özpineci, yeni sezonda Gaziantep Kalespor’un adından sıkça bahsettireceğini ifade etti.

Hanifi Semiz, teşekkür etti

Gaziantep Kalespor Teknik Direktörü Hanifi Semiz ise, “Bu geceyi düzenleyen yönetimimize teşekkür ediyorum. Güveninizi boşa çıkarmayacağız. Çalışarak başaracağız. En iyi sonuçları alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaptan, başarı için söz verdi

Gecede takım arkadaşlarıyla yer alan Kalespor takım kaptanı Oğulcan Dinç, yönetime teşekkür ederek, “Yönetimimizin bize sunduğu bu güzel imkânları başarı ile taçlandıracağız. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk kutlamasını da hep beraber yaparız” dedi.