REFORM HABER -  Geçen sezonun ilk yarısında oynanan Ankaragücü maçında sakatlanan ve sağ diz iç yan bağlarında zorlanma nedeniyle sakatlanan Kamerunlu defans oyuncusu bir daha sahalara dönemedi.

Bir türlü düzelmedi

Gaziantep FK’nın başarılı futbolcuları arasında yer alan 31 Yaşındaki Kamerunlu oyuncu, Ankaragücü maçındaki sakatlığının ardından tam iyileşmeden çıktığı Hatayspor maçında tekrar sakatlığı nüks edince uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Tecrübeli futbolcu tedavisini tamamlayıp antrenmanlara çıkmaya başladıktan sonra bu defa da yüklenme nedeniyle topuğundan sakatlanarak sezonu kapatmıştı.

Kampta değerlendirilecek

Kırmızı-siyahlı temsilcimizin Kamerunlu defans oyuncusu Kana Biyik, Fransa’da tedavi olmaya başladı.

Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre, oradaki tedavi sürecini tamamlayarak bireysel antrenmanlara başladığı öğrenildi. Defansta Papy Djilobodji ile iyi bir uyum yakalayan futbolcunun 27 Haziran’da başlayacak olan sezon hazırlıklarına sağlam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Teknik Direktör Erol Bulut’un kampta değerlendirme yapacağı 31 yaşındaki futbolcunun sağlık durumu ve performansına göre alternatif üzerinde net karar vereceği gelen bilgiler arasında yer aldı.