REFORM HABER - Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı 2020-2021 sezonunun üçüncü karşılaşmasında Esengücü Engelliler Spor Kulübü’nü 8-0 mağlup ederek üçüncü galibiyetini aldı.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Ankara’da düzenlenen ve tek devreli lig usulüne göre yapılan maçlarda Esengücü Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Rakibini 8-0 gibi net bir skorla mağlup eden mavi beyazlıların gollerini 2-24. dakikalarda Mendez, 12-24. dakikalarda Mubarek, 5-7-23. dakikalarda Rahmi ve 10’uncu dakikada Richart kaydetti.

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetlerden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek “Tek devreli lig usulüne göre yapılan maçların 3’üncüsünden de galibiyetle ayrıldık. Takımımız büyük bir coşku ve özveri ile mücadele ediyorlar. Üst üste alınan galibiyetlerle ne kadar doğru transferler ve takımın yapılanmasında doğru adımlar attığımızı bir kez daha görme imkanımız oldu. Alınan galibiyetlerden dolayı takımımı ve teknik ekibi tebrike derim” dedi.