REFORM HABER - Geçen sezonun ikinci yarısında kırmızı-siyahlı formayı 14 maçta giyen, ancak takıma pek katkı sunamayan 29 yaşındaki futbolcunun, 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen anlaşmadaki bir maddeden dolayı kulübün kasasına tek kuruş para girmeden takımdan ayrıldı.

Sözleşmesi devam ediyordu

Gaziantep FK ile normal olarak 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kuzey Iraklı 29 yaşındaki futbolcu, kulüpten hiçbir yönetici ile görüşmeden, sözleşmede yer alan bir maddeden dolayı bonservisini boşa çıkartarak Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Khor Fakkan İle anlaşmaya vardı.

Menajer oyununa geldiler

Gaziantep FK’nın devre arasında yapmış olduğu transferlerinden  biri olan Osama Rashid, yüksek rakamlara imza atmasına rağmen takıma beklendiği katkıyı yapamadığı gibi, sözleşmesi devam etmesine rağmen kulübe para kazandırmadan gitti. Gaziantep FK yönetimi bir kez daha menajerlerin oyununa gelirken, kulüp ise zarara uğramış oldu.

Gaziantep FK, hiçbir hak iddia edemiyor

Gaziantep FK ile devre arasında yapılan sözleşmede oyuncunun menajerinin uyanıklığı dikkat çekiyor. Normal sözleşmenin dışında ek bir madde eklenerek “Futbolcu Osama Rashid’in, Uzakdoğu ülkeleri kulübü ile anlaşma yapması durumunda sözleşmesinin tek taraflı feshederek anlaşma yaptığı kulübe bonservis bedeli ödemeden gider” ibaresi yer aldı. Bu nedenle kırmızı-siyahlı yönetim, kendilerinin izni olmadan Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Khor Fakkan’a imza atan 29 yaşındaki futbolcudan hiçbir hak iddia edemeyeceği öğrenildi.