Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Akhmat Grozny kulübünden transfer ettiği 25 yaşındaki sol bek Miroslav Bogosavac transferinde son anda sorun çıktı. Gaziantep FK’nın Bolu kampına gelen oyuncu, çıkan sorunlar sonrası ülkesine geri döndü.

Gaziantep FK'nın anlaşarak Bolu'ya getirdiği ve sağlık kontrolünden geçirip kampın yapıldığı otele dahil ettiği Miroslav Bogosavac transferi oyuncunun kulübüyle yaşadığı sorun sebebiyle iptal oldu. Miroslav Rusya'ya döndü.


Yıldız oyuncunun menajeri ile bir süredir görüşme halinde olan ve Rusya’da futbol hayatını sürdüren oyuncuların FIFA’nın izni ile bulundukları kulüpten ayrılmalarının önü açılırken hem futbolcu hemde Gaziantep FK bu doğrultuda prensip anlaşmasına varırken, Miroslav Bogosavac’ta bu anlaşma doğrultusunda kırmızı siyahlıların kamp yaptığı otele imza attırılmak üzere gelmişti.


İstanbul Acıbadem’de sağlık kontrolünden geçen ve transfer işi imzaya kalan Miroslav’a dün gece beklenmedik bir telefon geldi. Rus kulübü Akhmat Grozny başkanı oyuncuyu arayarak ayrılığının doğru olmadığını ve kendisini satın alırken ciddi rakamlar verdiğini ifade ederek Miroslav’a tekrar Rusya’ya geri dönmesini söyledi.

Miroslav kendisine kurulan baskı ve ölüm tehditleri sonrasında ise Gaziantep FK’nın kal demesine ve ikna etme çabasına rağmen otelden ayrılıp Rusya’ya geri döndüğü bildirildi.