REFORM HABER - Kırmızı siyahlı kulüpte yaptığı sıra dışı davranışlarla süper ligin en dikkat çeken teknik direktörü olan Rumen çalıştırıcı Sumudica, Suudi Arabistan ve Türkiye derken CFR Cluj ile sözleşme imzaladı.

Gaziantep F.K’da görev yaparken yaptığı aykırı davranışlar nedeniyle özellikle hakemler tarafından sürekli cezalandırılan ve bir çok maçta cezalı duruma düşen Marius Sumudica, Romanya 1’inci Lig ekiplerinden CF Cluj ile anlaşma yapmasının ardından şu açıklamayı yaptı:

“Görüntü, davranış açısından başka bir Sumudica göreceksiniz. Beni cezalandıracak hakemlerle tartışmadan daha oturmuş bir koç göreceksiniz. Hangi şartlar altında, imajını zedeleyen şeyler yapmak için deli olmalısın.

Büyük kulüplerden birine geldim. Bu benim için bir şey ifade ediyor ve bir teşhir olarak orada olmak zorundayım. Yedek kulübesinde olmak zorundayım. Hakemlerin beni elemesine izin vermek için daha fazla hata yapmama gerek yok.

Heykel görmeyeceksiniz, ben oyunu yaşıyorum ama her şeyi yönetmelik sınırları içinde yapacağım. Umarım hakemler de anlarlar."