DEVRE ARASINDA TAKIMA PRİM VAAT ETTİ

Devre arasında video konferans ile bağlantı kuran ve futbolculara taktik veren Sumudica'nın oyunculara prim vaat etmesi ise şaşkınlık yarattı. Gaziantep'ten olaylı bir şekilde ayrılan Sumudica, futbolculara bu maçtan galip ayrılmaları halinde kendilerine cebinden prim vereceğini vurguladığı öğrenildi. İlk yarısı 1-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında 2 gol daha bulan Rizespor, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve güçlü rakibini net bir skorla geçti.

DEĞİŞİKLİKLERİ KENDİSİ YAPTI

Stjepan Tomas ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da Gaziantep maçında takımın başında Ersin Aka yer aldı. Sumudica, bütün oyuncu değişikliklerini Aka'ya söyledi ve tercihler bu şekilde yapıldı.

YENİ OYUNCULARIMIN BAŞARISI BU

Maçın ardından Rumen basınına konuşan Sumudica, alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunun altını çizdi, ''Bu galibiyet için çok mutluyum. Korktuğum bir maçtı çünkü Gaziantep'in güçlü bir takım olduğunu çok iyi biliyorum. 28 maçtır gol atıyorlardı ama Rizespor, gol yememeyi başardı. Yeni oyuncularımın başarısı bu.'' dedi ve ekledi:

''Bu galibiyet için çok mutluyum. Korktuğum bir maçtı çünkü Gaziantep'in güçlü bir takım olduğunu çok iyi biliyorum. 28 maçtır gol atıyorlardı ama Rizespor, gol yememeyi başardı. Yeni oyuncularımın başarısı bu. Gaziantep'e başarılar diliyorum ve birlikte çalıştığımız dönem için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.''

(Fanatik)

Sumudica yeni takımına, eski takımı Gaziantep'in taktiğini vererek maçı kazandırdı