Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu gerçekleştirildi. Gaziantep FK'da bir yıl başkanlık yapan ve aslen Gaziantepli olan Mehmet Büyükekşi, tek aday olarak girdiği TFF seçimlerinde, başkanlığa seçildi.

Ankara JW Marriott Oteli'nde gerçekleşen genel kurulda, başkanlık seçimi için oy sayımı tamamlandı. Kullanılan 209 oyun 158'ini alan Büyükeşi, TFF'nin yeni başkanı oldu. Kullanılan oyların 51'i geçersiz sayıldı.

GAZİANTEP FK YÖNETİMİ’NDEN BÜYÜKEKŞİ’YE DESTEK

Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal ile yöneticileri Sezer Cihan, Mesut Akın, Mehmet Ali Şimşek ve Mehmet Salih Öztürk katıldı.

15 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ

Gaziantep Futbol Kulübü'nde as başkanlık görevi yürüten Müslüm Özmen de Büyükekşi’nin yönetimine girdi. Büyükekşi’nin TFF Başkanlığına seçilmesi ve Müslüm Özmen’in TFF Yönetimine girmesiyle birlikte Gaziantep, Ata Aksu ve Asım Atmaz’ın ardından ilk kez TFF Yönetiminde başkanlık düzeyinde iki isimle birden temsil edilecek.

BÜYÜKEKŞİ'NİN YÖNETİMİ ŞÖYLE:

Yalçın Orhan, Nükhet Küçükel Ezberci, Murat Aksu, Yusuf Günay, İdil Karademirlidağ Suher, Erman Kalkandelen, İbrahim Burkay, Alkın Kalkavan, Ramazan Üçdan, Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Ali Düşmez, Talat Papatya, Volkan Can.