REFORM HABER - 9 Haziran’da başlayan ve 13 Haziran’da sona erecek olan Bölgesel Voleybol Ligi müsabakalarına 5 kadın ve 5 erkek takım müracaat etmesine rağmen Araban Belediyespor müsabakalara katılmadı.

 Voleybol Bölgesel Ligi'nde gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar, Türkiye Voleybol 2’inci Ligi'ne terfi maçlarına katılacaklar.

Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda oynanan ilk gün maçlarında Araban Belediyespor’un sahaya gelmemesi nedeni ile Merinos Gençlikspor, hükmen galip geldi. Günün ikinci maçında Burak Eğitimspor Tanıtım Kulübü, zorlanmadığı mücadelede Avukat Mahmut Düşün Anadolu Meslek Lisesi'ni 3-0 gibi net skorla mağlup etti. Öğleden sonra oynanan erkekler karşılaşmaların da Nizip Gençlikspor, İstikrar Eğitim Gençlikspor’u 3-1 mağlup etti. Günün son mücadelesinde ise, Hasan Katıkçı İlköğretim Okulu Sercan İnşaat Gençlikspor’u 3–1 mağlup etti.

Araban Belediyesi şaşırttı

Voleybol Bölgesel Lig müsabakalarına katılım formunu gönderen ve fikstüre dahil olan Araban Belediyespor’un oynayacağı ilk maça gelmemesi ve organizasyon yetkililerine bilgi vermemesi şaşkınlık yaratırken, salondaki hakemler ve Merinos Gençlikspor, bir süre bekledikten sonra Araban Belediyespor, salona gelmeyince hakemler tarafından hükmen mağlup sayıldı.