Yalı Çapkını her hafta cuma günü seyircisini ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Kısa sürede fenomen haline gelen Star TV'nin yeni yapımı zirvedeki yerini kimseye kaptırmıyor. Seyran ve Ferit arasındaki ilişki büyük bir merakla izlenirken, Yalı Çapkını dizisinin sonunda ne yaşanacağı ortaya çıktı.

23 Eylül 2022 tarihinde iddialı bir çıkış yapan Yalı Çapkını 1. bölümünden itibaren rekordan rekora koşuyor. Kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çeken yeni yapım, bir anda ekranların en çok izlenen dizisi haline geldi. 

Özellikle dizide Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ile Ferit karakterine hayat veren Mert Razaman Demir'in muhteşem uyumu 7'den 70'e herkesin beğenisi topluyor. 

Yalı Çapkını 9. bölümü ile geçtiğimiz cuma akşamı ekranlarda boy gösterdi. Her zamanki gibi dizinin bu bölümü de reyting rekorları kırarken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi. 

Zorla evlendirilen Seyran ve Ferit'in evlilik hayatı ilgi ile izlenirken, Yalı Çapkını dizisinin sonunda ikilinin akıbetinin ne olcağı da epey merak ediliyordu. 

Kulislerde konuşulanlara göre Gülseren Budayıcıoğlu hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin finali ifşa oldu. 

HERKES KAHROLACAK!

Burhan Cahit'in kitabına dayanan dizinin sonunda ne olacağı merak konusu olurken, Yalı Çapkını'nın sonu ortaya çıktı. Eğer bu iddialar doğruysa dizinin sonunda seyirci resmen kahrolacak!

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN SONUNDA NE OLACAK?

Tüm genç kızların gözdesi olan yakışıklı Ferit, evliliğe çok uzakken Seyran'ın hayatına girmesi ile tepeden tırnağa değişecek. Dizinin sonunda Ferit Seyran'a sırılsıklam aşık olacak. 

Koskoca yalıda bir başına kala Seyran'ın kendisini aldatan Ferit'i terketmesi ile her şey alt üst olacak! 

Sabah'ta yer alan habere göre; Yalı Çapkını dizisinde önce iflas eden Ferit'in Seyran'ın da yokluğuna dayanamayıp intihar ederek yaşamına son vereceği söyleniyor.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yalı Çapkını 10. bölüm 25 Kasım saat 20:00'de seyircisi ile buluşacak.