Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Yeditepe Mahallesi'nde dün akşam saatlerine doğru Konya'dan Gaziantep'e oto yedek parçası almak için gelen yabancı uyruklu bir şahıs, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Silahlı saldırıda ağır yaralandı


Saldırı sonrası Mahmud El Hatim ağır yaralandı. Çevredeki bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Mahmud El Hatim, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti


Mahmud El Hatim evli ve 4 çocuk babasıydı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mahmud El Hatim'in cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Mahmud El Hatim'in cenazesinin Konya'da defnedileceği öğrenildi.

Olay hakkında çalışma başlatıldı


Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştiren katil zanlısı ya da zanlılarını yakalamak geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.