REFORM HABER - İlçe merkezindeki hizmetlerini tüm mahallelere taşıyan Nizip Belediyesi, vatandaşların arazilerine ulaşımını ve olası bir yangında itfaiye ekiplerin müdahalesini kolaylaştırmaya yönelik başlattığı arazi yolları açma ve düzenleme çalışmalarına bugün de Kıratlı Mahallesi’nde devam etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, bir yandan şehir içi ulaşımdaki normal yol çalışmaları sürerken, diğer taraftan da kırsal mahallelerdeki arazi yollarının düzenlendiğini söyledi.

"Başlatılan çalışmalar kapsamında kırsal bölgelerdeki tarla yolları artık düzenlenerek ulaşıma açılıyor" diyen Başkan Sarı, şunları kaydetti.

‘’Özellikle köylerde çiftçilerin arazilerine rahat ulaşabilmeleri için tarla yollarında da özenle çalışıyoruz. Yolların düzeltilmesinin yanı sıra üzerine stabilize malzemelerle kaplama yapılarak uzun süre bozulmayacak şekilde sağlam zeminli yol çalışması gerçekleştirilmiş oluyor. Böylece tüm çiftçilerin tarlalarına ulaşımı da rahatlıyor. Yollar, iş makineleri ve traktörlerin yanı sıra diğer normal araçlar için de kullanılabilir hâle geliyor’’ diye konuştu.