Gaziantep’te uzun süreden beri emniyet müdür yardımcılığı yapan ve sevilen isimler olan Aşkın Söğüt ile Yaşar Kuş rütbe alarak birinci sınıf emniyet müdürlüğüne yükseldiler. Söğüt ile Kuş, Ankara’da görev yapacaklar.

Mustafa Emre Başbuğ Gaziantep Emniyet Müdürü - GÜNDEM -
Emniyet müdür yardımcıları kimler oldu?

Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcıları Aşkın Söğüt ile Yaşar Kuş’un birinci sınıf emniyet müdürü olmalarından sonra boşalan bu koltuklarına Asayiş Müdürü Dr. Tuncay Dölkeleş, Bülent Polat, Murat Mutlu ve Tayfun Güngör getirildi. Daha önce görev yapan emniyet müdür yardımcıları Cahit Sarı, Oktay Sayar, Osman İşsağ ve Öztürk Polat’ta mevcut görevlerine devam ettiği ileri sürüldü.

Gaziantep Emniyet Müdürü, göreve başladı - Memurlar.Net

Hangi şubeleri değişti?

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne, Şanlıurfa’da görev yapan Hasan Çengel, Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne Şehitkâmil Emniyet Müdürü Dursun Terzi, Terörle Mücadele’ye Uğur Tayfun, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne Mehmet Nacar atandı.

Gaziantep'te iki aydır emniyet müdürü yok.. - Son dakika Şanlıurfa Birecik  haberleri Gaziantep- Birecik anadolu haberler Türkiye Haberler Tüm  Haberlerin nabzı burada atıyor
 
Şahinbey ve Şehitkâmil'de ilçe emniyet müdürleri değişti

Nizip’te uzun süredir görev yapan Mustafa Yaman Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Organize Sanayi Bölgesi’nde görev yapan Başkomiser Alpaslan Seçilmiş, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.