Gaziantep - Nurdağı karayolunda yoğun kar yağışından dolayı makas yapan tır Gaziantep merkeze hamile bir annenin sevkini yapan ambulansın önünü kesti. 6 saatten yolda mahsur kalan ambulanstaki hamile anne ve bebeğinin uyutulduğu öğrenilirken 112 Acil Sağlık Ekibi hamile kadın için canla başla mücadele veriyor.

Gaziantep’te 112 Acil Sağlık Ekipleri’nin Nurdağı’ndan aldığı Suriyeli hamile kadın 6 saattir ambulansta yaşam mücadelesi veriyor. Ambulans önünde seyir eden tırın makas yapmasından dolayı yolda mahsur kalırken sağlıkçılar hamile kadın ile bebeğinin sağlığını koruması için yoğun çaba harcıyor.

112 EKİBİ CANLA BAŞLA MÜCADELE EDİYOR

Nurdağı İlçe merkezinden 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından alınan 30 yaşındaki Suriye uyruklu İmen Said, Gaziantep’e sevk ediliyordu. Doğum sancısı çeken kadın, Gaziantep’e sevk edildiği sırada yoğun kar yağışından dolayı makas yapan bir tır ambulansın önünü kesti. 112 ekibi 6 saattir yolda mahsur kalan ambulansta yaşam mücadelesi veren İmen Said’in ve bebeğinin sağlığı için canla başla mücadele ediyor.