Çocukların ikramı Nizip Belediyesi’nden Çocukların ikramı Nizip Belediyesi’nden




NTO Başkanları Karabacak ve Özyurt yayımladıkları mesajda, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı geride bırakmaya hazırlanırken, bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içindeyiz.” dediler.

Ramazan Bayramı’nın dostluğun, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekişmesine vesile olmasını dileyen NTO Başkanları Karabacak ve Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bayramlar sevgi, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü duyguları ile sevinç ve mutluluğun paylaşılarak çoğaldığı müstesna günlerdendir. Bu özellikleri ile insan olmanın yüceliğiyle birleşen bayram sevinçlerimiz geleceğe yönelik umutlarımızı yeşertmekte, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirmektedir. Bayramlarda önce en yakınlarımızdan başlayarak; akraba, komşu, yoksul ve ihtiyaç sahibi insanları ziyaret ederek çocuklarımızı sevindirmeli ve mutluluklarına ortak olarak bayram gününde onların gönüllerini almalıyız. Ülkemizin refah içinde olması ve hedeflerine ulaşması ancak birlik ve beraberlikten geçmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir engel bulunmamaktadır. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik içinde bir millet olmamız için bizlere ayrı bir fırsat sunmaktadır. Bayram ile birlikte coğrafyamızda ve tüm dünyamızda yeni bir sürecin başlamasına, gözyaşı, kan ve şiddetin durmasına, tüm İslam âleminin barış, birlik ve huzuruna vesile olmasını diliyor, üyelerimizin, Nizipli hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyoruz.''