AK Parti’de 31 Mart yerel seçimleri analizleri devam ediyor. Gaziantep’te Şehitkamil ve Nizip gibi iki büyük ilçeyi kaybeden ve ciddi bir oy kaybı yaşayan AK Parti, sorun yaşadığı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mehmet Baykan detaylı bir rapor hazırlamak için Gaziantep’e geldi.

Gaziantep’te çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Baykan, yapılan görüşmelerin ardından AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirecek. İl Başkanlığında yapılması beklenen toplantıya AK Parti İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, taşra ilçe belediye başkanları, AK Parti merkez İlçe Şehitkamil ve Şahinbey İlçe Başkanlarının yanı sıra il başkan yardımcıları ve il yönetimi katılacak.

Gaziantep Valiliğinden Önemli Uyarı!... Gaziantep Valiliğinden Önemli Uyarı!...

AK PARTİ

Gerçekleşecek toplantıda 31 Mart yerel seçimlerinde yapılan çalışmalar ele alınacak. İl, İlçe ve Belediye Başkanlarını tek tek dinlenmesi beklenen Başkan Yardımcısı Baykan özellikle kaybedilen bölgeler ile ilgili hazırlayacağı geniş raporu genel merkeze iletecek. Genel merkezin sunulacak raporun ardından Gaziantep’te önemli adımlar atması bekleniyor.