ANKARA ŞAHİN’İ GAZİANTEP FK

Gaziantep tarafında bu hafta içi bir hayli hareketliydi. Yeni başkan o mu olacak, bu mu olacak derken, olmayan sözde başkanın, sözde hocası bile geldi.

Abone Ol

Fakat sanırım en acısı da takım bu duruma düşmesi oldu. Ben takımın bu durumunu reklamı adına kullananların da olduğuna inanmaya başlayanlardanım. Bu konu hakkında özellikle yazmayı düşünüyorum.

Çünkü bu konu bir iki satırla geciştirilecek bir konu değil. Sonuç olarak en nihayetinde Erol Bulut’a kocaman bir elveda dedik ve uğurladık. Artık önümüze bakma zamanı. 

Gaziantep futbol kulübünün bugüne kadarki performansı çok iç açıcı değil. Son beş maçta üç beraberlik iki mağlubiyet alması performansının en güzel özeti. Takımın öne çıkan isimlerinden Günay, Papy, Maxim ve Figueiredo takımını ayakta tutmaya çalışan isimler olarak göze çarpıyor. 

Maça gelecek olursak Gaziantep FK belki de ligin en efektif, hücum anlamında en pozitif maçını oynadı. Kalesinde çok atak versede seyir zevki yüksek, galibiyeti isteyen oyun yapısı vardı. Ben bu maç özelinde bütün oyuncuları yürekten kutluyorum.

Erol Bulut’un ayrılışı takıma gayet pozitif yansımış gözüküyor. Bir maç ile elbette kesin kanıya varılamaz fakat sanki Erdal Güneş ile yola devam edilmeli. 

Oyun içerisinde taktiksel varyasyonlar kadar duygusal bir mücadele olduğunu da düşünüyorum. Erol Bulut’un ayrılışı sonrası bir çok olumsuz faktör varken böyle pozitif bir futbol görmek beni çok sevindirdi. 

O yüzden bu maç özelinde maçın taktiksel durumuna değinmeyeceğim. Bu şekilde oynamaya ve kazanmya devam GaziantepFK. 

Gidilecek uzun bir yol var…

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }