MAGAZİN

Anne olmak için gün sayan Gonca Vuslateri evlendi! İşte sır gibi sakladığı eşi

Geçtiğimiz yaz hamile olduğunu duyuran ancak bebeğin babasını sır gibi saklayan oyuncu Gonca Vuslateri, minik bir törenle evlendi. Bu vesileyle de eşi Levent'i sevenleriyle tanıştıran Vuslateri, "Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik. Sessizce dağılabiliriz" dedi. Tanışma hikayesini de uzun uzun anlattı.

Abone Ol

'Yalan Dünya' dizisiyle iyi bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuş ancak sevgilisinin kim olduğunu bir türlü açıklamamıştı.

Bir kız bebek bekleyen güzel oyuncu, doğuma sayılı günler kala, sır gibi sakladığı sevgilisiyle nikah kıydı.

Ünlü isim, nikah sonrası çekilen fotoğrafı da takipçileriyle paylaşarak eşini herkese tanıtmış oldu.

Eşinin adının Levent olduğunu söyleyen Vuslateri, 'bebeğinin babasıyla evlenmediği' yönündeki eleştirilere de yazdığı notla gönderme yaptı.

İşte Vuslateri'nin zehir zemberek sözlerle kendisini eleştirenlere verdiği yanıt ve eşiyle tanışma hikayesi:

"DOSTU DÜŞMANI GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR"

"Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim.. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik.

"EN ÇOK ‘KADINLAR’ LİNÇ YAĞMURUNA TUTTU"

Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu :) en çok kadınların, sakın karıştırılmasın ‘kadınların’ linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu.
Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik.

"SESSİZCE DAĞILABİLİRİZ"

Parti is over:) yani.. sessizce dağılabiliriz. Başka gündemlerde görüşmek üzere. 

"HIZLI HIZLI YÜRÜYORDUM KALDIRIMDA"

Ve benim biricik Monem, sana aşık olduğumu anladığım anı hatırlıyorum da..
Bir gece yarısı felaket tartışmışız, yer gök inliyor.. hızlı hızlı yürüyordum kaldırımda.. kendiliğinden yavaşlayıp, yorulduğunda bedenim, olduğum yerde kalakalmıştım..

Kendimi aşka direnirken bulmuştum. Beynimin içinde öğretilenlerden koca bir balon.. ‘Aşk diye bir şey yok’ sesi.. kimseyle ömür boyu yaşamak ve yaşlanmak istememek.. hepsi.

"İYİ Kİ O AKŞAM BULUŞUP DERTLEŞTİK"

Birbirimizin hislerine teslim oluşumuzun ve hayat hikayemizin merakla nereye akacağını izlemeye koyulduğumuz resmi olarak ilk gün, bir iki haftaya ilk yıl..

İyi ki o akşam buluşup dertleştik. iyi ki yan masaya dostlarınız geldi ve birleşti masalar.. iyi ki sohbete doyum olmadı ve başım Levent’in omuzuna düştü.

Darısı sevenlerin başına. Diyeyim bari :)"

İşte Gonca Vuslateri'nin eşi ile ilk pozu...

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }