• Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında genç adam böbreklerinden birini bağışlayarak karısının hayatını kurtarmak istediğini belirtti.
  • 2 çocuğu olduğunu belirten genç adam, "Akrabalarına test yapıldı ve uygun donör bulunamadı. Bunun zor bir ihtimal olduğunu biliyordum bu yüzden bağış yapıp yapamayacağımı görmek için test yaptırmaya karar verdim.

Böbrek nakli testi yaparken hayatının şokunu yaşadı! Karısı bakın kim çıktı - Resim : 2

  • Geçen gün uyumlu olduğumu söyleyen bir telefon aldım. Doktor daha sonra HLA (insan lökosit antijeni) doku testi sonuçlarından elde edilen bazı bilgiler nedeniyle ek testler yapmak istediğini söyledi. Fazla düşünmedim ve kabul ettim" dedi.

Böbrek nakli testi yaparken hayatının şokunu yaşadı! Karısı bakın kim çıktı - Resim : 3

"NE ANLAMA GELDİĞİNİ SORDUM"

  • Sonuçlar geldiğinde kendisinin ve karısının anormal derece yüksek bir eşleşme yüzdesine sahip olduğunu öğrenince şaşkına dönen adam, "Şok oldum ve kafam karıştı.DNA bilgisinin nesiller boyunca nasıl aktarıldığı nedeniyle bir ebeveynden çocuğa en az yüzde 50'lik bir eşleşme olabileceğini ve kardeşlerin de yüzde 0-100'lük bir eşleşme olabileceğini açıkladı. Karı-koca olarak iyi bir eşleşme nadir görülen bir durumdu. Bunun ne anlama geldiğini sordum" diye konuştu.

Böbrek nakli testi yaparken hayatının şokunu yaşadı! Karısı bakın kim çıktı - Resim : 4

"NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM AMA..."

  • Karısının iyileşmesi için gerekli olan böbreğini vermeyi kabul ettiğini itiraf eden adam, "Biz akrabayız, hayır, şaka yapmıyorum. İleriye doğru ne yapacağımı bilmiyorum ama bunun yanlış olabileceğini biliyorum. O benim karım ve çocuklarımızın annesi" ifadelerini kullandı.

Böbrek nakli testi yaparken hayatının şokunu yaşadı! Karısı bakın kim çıktı - Resim : 5

"BİYOLOJİK KARDEŞ OLABİLİRSİNİZ"

  • Doğumundan iki dakika sonrasında evlatlık verildiğini öğrenen adamın paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Böbrek nakli testi yaparken hayatının şokunu yaşadı! Karısı bakın kim çıktı - Resim : 6

İsrail'in Gazze'ye saldırısında uluslararası yardım kuruluşunun Batı uyruklu çalışanları öldürüldü İsrail'in Gazze'ye saldırısında uluslararası yardım kuruluşunun Batı uyruklu çalışanları öldürüldü
  • Bir sosyal medya kullanıcısı, "Böylesi ancak filmlerde olur" yorumunu ekledi.

Böbrek nakli testi yaparken hayatının şokunu yaşadı! Karısı bakın kim çıktı - Resim : 7

  • Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Biyolojik kardeş olabilirsiniz, kuzen olabilirsiniz ya da doktor yanılıyor olabilir" yorumunu yaptı.