Gaziantep Botanik Bahçesi'nde ilkbahar renkleri hakim oldu Gaziantep Botanik Bahçesi'nde ilkbahar renkleri hakim oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarının açılışını gerçekleştirdi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;

Bir helikopterimiz maalesef kazakırıma uğradı. 2 pilotumuz şehit oldu. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralanan teknisyenimize acil şifalar diliyorum.

"İLERİ TEKNOLOJİ TIP HİZMETİ SİZLER İÇİN"

Resmi açılışını yaptığımız Gaziantep Şehir Hastanesi'nin hayırlı olmasını diliyorum. Biz söz verdiğimiz de yaparız ama böyle yaparız. Öyle laf ola beri gele yok. Gaziantep'e işte böyle eserler yakışır. 

Kapalı alanı 680 bin metrekareyi bulan hastanemizde 1875 yatak kapasitesi 64 ameliyathanesi ile 4500 araçlık otoparkıyla sizlere hizmet verecek. Güvenli konforlu ve hızlı ulaşımı sağlayacak bağlantı kavşağını da resmen hizmete açıyoruz.

Gaziantepli kardeşlerimizde ileri teknolojili tıp hizmetlerinden de faydalanabilecek. Personel eksikleri de tamamen giderilerek randevu sıkıntısı ortadan kalkacak. Sağlık Bakanlığımızın kısa sürede tüm bu meseleyi çözeceğine inanıyorum.

BU HAFTA 4 İLDE DAHA KONUTLAR TESLİM EDİLECEK

İslahiye'de inşası tamamlanan konutların kura çekimi ve anahtar teslimini gerçekleştireceğiz. Depremlerde hayatını kaybeden 53 bini aşkın vatandaşımızı rahmetle yad ediyorum. Yaraları sarma sözümüzü hızla yerine getiriyoruz. Dün Hatay'da bugün Gaziantep'te salı günü Kahramanmaraş'ta çarşamba Şanlıurfa'da perşembe Adıyaman'da cuma günü de Elazığ'da hak sahiplerine konutlarını teslim ediyoruz.

Deprem şehirlerimizi, altyapısıyla üstyapısıyla, şehir merkezi ve kırsalıyla tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz.

Gaziantep tarımıyla turizmiyle ticaretiyle ülkemiz sınırlarını aşarak bölgesel bir merkez haline geldi.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ DUA ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı kürsüye davet etti. Erbaş, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin açılışı öncesi dua etti.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarının açılışını gerçekleştirdi - Resim : 1

İŞTE HASTANENİN ÖZELLİKLERİ

  • Paylaşımda, hastane bünyesinde "Genel Hastane ve Psikiyatri Hastanesi", "Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi", "Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi", "Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi", "Onkoloji Hastanesi ve Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Hastanesi" ile "Ana Hastane"nin yer aldığı belirtildi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarının açılışını gerçekleştirdi - Resim : 2

  • Hastanenin 330 bin metrekarelik kapalı alana, 1875 yatak kapasitesine, 335 polikliniğe, 30 diyaliz yatağına, 64 ameliyathaneye, 259 yoğun bakım yatağına, 4 bin 640 araçlık otoparka ve helikopter pistine sahip olduğu da kaydedildi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarının açılışını gerçekleştirdi - Resim : 3