Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı Mahallesi'nde, sulama kanalında çok sayıda kesilmiş at ve eşek eti kalıntısı ortaya çıktı. Görüntüleri gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Öğrencisini taciz ettiği iddia edilen öğretmen tutuklandı Öğrencisini taciz ettiği iddia edilen öğretmen tutuklandı

Adana'da Yüzlerce Kesilmiş At Ve Eşek Eti Kalıntısı Bulundu (2) Result

Sulama Kanalında Bulundu 

Sulama kanalında bulunan parçaların hayvanların kesilmesi sonucu geriye kalan kısımlar olduğu belirtildi. Bu parçaların torbalara konulduktan sonra su birikintisi içine atıldığı ve daha sonra çevredeki köpekler ve kediler tarafından çıkarılarak etrafa savrulduğu tespit edildi.

Adana'da Yüzlerce Kesilmiş At Ve Eşek Eti Kalıntısı Bulundu (3) Result

Kötü Koku Yayıldı

Bölgede kötü bir koku yayılması üzerine, çevredeki vatandaşlar durumu ilgili ekiplere bildirdi. Ancak, ekipler at ve eşek eti kalıntılarının kim tarafından atıldığını belirleyemedi.

Adana'da Yüzlerce Kesilmiş At Ve Eşek Eti Kalıntısı Bulundu (4) Result

Vatandaşların Tepkisi

Olayın yaşandığı bölgede yaşayan vatandaşlar, duruma büyük bir tepki gösterdi. Mahalle sakinlerinden İsmail Yıldız, 'Bu durumu sürekli yaşıyoruz, ilk kez karşılaştığımız bir şey değil. At ve eşek kemikleri sürekli olarak buraya atılıyor. Bu, çevrede kötü bir koku oluşmasına neden oluyor. Kanalın yakınındaki mahalle, bu kötü kokudan ciddi şekilde etkileniyor. Gerçekten üzücü, bu Adana'nın itibarını zedeliyor.' şeklinde konuştu.

Adana'da Yüzlerce Kesilmiş At Ve Eşek Eti Kalıntısı Bulundu (5) Result

Adana'da Yüzlerce Kesilmiş At Ve Eşek Eti Kalıntısı Bulundu (6) Result

KAYNAK: İHA