• Türkiye'nin yüreğini yakan asrın felaketi 11 ilde 14 milyon insanı derinden etkilemişti. Devlet bölge halkı için tüm imkanlarıyla seferber olurken, depremzedeler için konutlar hızla yapıldı.

Hatay deprem konutlarını görüntüleyen kadından "Allah Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin" yorumu - Resim : 1

"ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN"

  • Hatay'daki deprem konutlarını görüntüleyen bir kadın, dünyada Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi başka bir liderin olmadığını ifade etti.
  • Konutları görüntülerken konuşan kadın, "Tayyip Erdoğan gibi bir tane daha lider dünyada yok. Onun gibi bir tane insan getirsinler biz de seçelim. Ama yok. Allah başımızdan eksik etmesin. Allah İslam aleminin insanlık aleminin başından Tayyip Erdoğan'ı eksik etmesin." dedi.

Hatay deprem konutlarını görüntüleyen kadından "Allah Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin" yorumu - Resim : 2

Bursluluk sınavında kimliğini unutan öğrencinin imdadına polis ekipleri yetişti Bursluluk sınavında kimliğini unutan öğrencinin imdadına polis ekipleri yetişti

"99'DA PERİŞANDIK"

  • 17 Ağustos 1999'daki Gölcük depremini hatırlatan kadın, "99 depreminde ben Balıkesir Gönen'deydim, perişandık." ifadelerine yer verdi.
  • Binlerce evin yıkıldığı Kahramanmaraş depremini işaret eden kadın, "Şimdi 10 il yıkıldı, Elhamdülillah arkadaşlarımıza ev bulduk geliyoruz." şeklinde konuştu.

Hatay deprem konutlarını görüntüleyen kadından "Allah Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin" yorumu - Resim : 3