MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin kuruluşunun 55. yılı etkinliğinde açıklamalarda bulundu.

İşte MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından derlenenler;

MHP 55 yıldır milli ve manevi değerlerin tamamını esas alarak siyasal ve toplumsal merkezin temsilcisi olmuştur.

Gelişerek ve güçlenerek 100. yılına ulaşan Cumhuriyetin yeni yüzyılına Türk ve Türkiye Yüzyılı damgası vurulması için çalışıyoruz.

Son Dakika: Devlet Bahçeli teröriste hak ihlali veren AYM'nin kapatılmasını istedi - Resim : 1

"TÜRK BİRLİĞİ BU YÜZYILDA SAĞLANACAK DEVİR TÜRK DEVRİ OLACAK"

Barış ve huzur beklentileriyle girilen 21. yüzyılda Gazze'de katledilen bebekler kadınlar uluslararası toplumun aciz halini gözler önüne sermişti. Küresel adalet yerlerde sürüklenmektedir. Hazırladığımız insanlığın huzur projesiyle toplumsal huzura hem de insanlık huzuruna temsilcilik edecek samimiyetle paylaşmaktadır.

Türk dünyası ekseninde yeşeren ümitlerin her alan yayılarak kutlu bir dilek gibi Türk birliğinin bu yüzyılda mutlaka gerçekleşeceğini ön görüyoruz. Devir artık Türk devridir. Türk dünyası adaletin barışın huzurun güvenliğin refahın istikrarın cazibe merkezi ve sivrilen adresidir.

Son Dakika: Devlet Bahçeli teröriste hak ihlali veren AYM'nin kapatılmasını istedi - Resim : 2

"ÜLKÜCÜ OLMAK İÇİN SERDEN GEÇTİ BİR YÜREK LAZIM"

Tarihimizin parlak sayfalarını geleceğimize mutlaka taşıyacağız.

Dudaklarda hep aynı türkü Tanrı ilelebet korusun ve yüceltsin Türk'ü.

Türk milliyetçiliğini taçlandırdık. Dava sahibi olmanın sorumlulukları vardır. Nefis terbiyesi olmadan dava sahibi olmak imkansızdır. Onun bunun tahrikiyle fitneye bedenlik yapanlar kurt ininde çakal besleyenler dava adamlığı postuna oturamaz.

Ülkücü olmak için serden geçti bir yürek lazım. Türk milliyetçiliğine özüyle sarılmak bir mecburiyettir. 55 yıl içinde dalımızın kırıldığı zamanlar oldu. Sandılar ki yıkıldık, çöktüm. Çok şükür ki kökümüz sağlamdı. Başka baharda yaprak açmakta olduğumuzu göremediler. Davamız Türklükle yaşıttır. Geleceğin ülkücü nesilleri şafağı söken Türkiye Yüzyılında bayrak bayrak yükselecektir.

Bir akıncı sebatıyla milletimizin ruhunda define araya bir seyyah edasıyla 55 yıldır mücadelemizi sürdürüyoruz. Aynı gökte uçan karganın gündemi başka kartalın başkadır. Yılandın dünyası başka kurdun dünyası başkadır. Cumhur bizim Türkiye hepimizindir.

Son Dakika: Devlet Bahçeli teröriste hak ihlali veren AYM'nin kapatılmasını istedi - Resim : 3

"HUZURLU LİMAN MHP'DİR"

Kimliğine yabancılaşmış sözde aydınların alayını silkeleyenlerin kalesi dün üç hilaldi bugün de üç hilaldir. Huzurlu liman arayanlar için tıpkı deniz feneri gibi çevresine ışık saçan MHP ve Cumhur İttifakı'dır.

Türkiye'nin geleceğine ket vuracak yerel seçimler için çalışıyorlar. CHP'den bir yol olmayacağı anlaşılmıştır. DEM'in oyuncağı olmuş kapanın elinde kalıyor. Çağlayan Adliyesi'ne saldıran DHKP-C'li 2 teröristin kimler tarafından savunulduğu, bu alçaklardan birinin ceza evindeyken yazdığı mektubu Meclis'te okuyan CHP'li deşifre olmuştur.

Daha vahimi Çağlayan Adliyesi önünde alnından vurularak öldürülen teröriste AYM tarafından 6 Şubat 2020'de açıklanan hak ihlali kararıdır.

Son Dakika: Devlet Bahçeli teröriste hak ihlali veren AYM'nin kapatılmasını istedi - Resim : 4

"AYM KAPATILMALI YA DA YENİDEN YAPILANDIRILMALIDIR"

AYM adalet ve hukuk ilkelerine savaş açmıştır. 6 Şubat 2020 tarihinde hak ihlali kararıyla ödüllendirilen DHKP-C'li terörist 4 yıl sonra terör saldırısı sırasında hamd olsun imha edilmiş adalet bir nebze de olsa yerini bulmuştur. Fakat AYM teröristi haklı görmüş Türk polisi de hak öyle değil böyle olur diyerek gereğini yapmıştır. Mahkeme başkanı utanmadan sıkılmadan hala AYM kararlarının 153. maddeye göre kesin olduğundan bahisle  gerçek ve tüzel kişileri bağlayacağını iddia etmektedir. 

Bay Zühtü senin ve bir kısım arkadaşının aklayıp bıraktığınız cani 6 Şubat'ta terör saldırına teşebbüs etti. Bir vatandaşımızı şehit etti haberin oldu mu?

Hak ihlali kararlarıyla Türk milletinin egemenlik ve tarihsel haklarına ölümcül darbeler vurduğunu daha ne zaman göreceksiniz? Be ey vicdansızlar teröristin hakkı mı olur? Teröriste hak mı verilir?

MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı

AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı yüksek yargı içinde yer alamaz.

Detaylar gelecek...

Son Dakika: Devlet Bahçeli teröriste hak ihlali veren AYM'nin kapatılmasını istedi - Resim : 5