KÜLTÜR - SANAT

İşte 2020'de izleyicilerle buluşan en iyi 8 dizi!

Abone Ol

1. Dark Son yılların en iyi dizilerinden kabul edilen Dark, 2020'de 3. sezonuyla final yaptı. Zaman yolcuğu konusunun işlendiği dizide, her şey ufak bir çocuğun kaybolmasıyla başlıyor.

2. The Crown Türkiye'de her sezonu büyük bir ilgiyle seyredilen The Crown'un 4. sezonu geçtiğimiz haftalarda Netflix'e geldi. İngiliz Kraliyet Ailesi ve Kraliçe Elizabeth'in hayatını konu alan dizide, 4. sezon itibariyle Prenses Diana'nın hayatı da işlenmeye başlandı.

3. The Queen’s Gambit 2020'nin son aylarında Netflix'te yayınlanmayan başlayan bu dizi, tüm dünyada satranç satışlarını tavan yaptırdı! Kısa zamanda büyük bir ilgiyle seyredilen The Queen's Gambit, satranca müthiş bir yeteneği olan küçük bir kızı ve onun mücadelesini konu alıyor.

4. The Boys Amazon Prime'ın yapımcılığını üstlendiği The Boys dizisi, daha önce seyrettiğimiz süper kahraman yapımlarına pek benzemiyor. Bu dizide, süper kahramanlar çok da iyi değiller. Yüksek IMDb puanıyla dikkat çeken The Boys, seyircilerden tam not alan yapımlardan biri.

5. The Mandalorian Disney+ dizilerinden biri olan The Mandalorian, Star Wars evreninde geçiyor. Bu sayede Star Wars hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı. Küçük yaşta ailesini kaybeden ve Mandalorianlar tarafından yetiştirilen bir adamın hikayesini anlatan The Mandalorian, 2021'de 3. sezonuyla izleyicisiyle buluşacak!

6. La Casa De Papel Netflix'te yayınlanmaya başladığı tarihten itibaren, dünyada ve Türkiye'de büyük ses getiren ünlü soygun dizisi La Casa De Papel'in 4. sezonu 2020 yılında seyircisiyle buluştu. 8 usta soyguncunun darphane soygununu konu alan dizi, 2021 yılında final sezonuyla sevenleriyle buluşacak.

7. Ozark Netflix'te yayınlanmaya başladığı tarihten itibaren, dünyada ve Türkiye'de büyük ses getiren ünlü soygun dizisi La Casa De Papel'in 4. sezonu 2020 yılında seyircisiyle buluştu. 8 usta soyguncunun darphane soygununu konu alan dizi, 2021 yılında final sezonuyla sevenleriyle buluşacak.

8. The Witcher Aynı isimli oyundan uyarlanan The Witcher, 2020'nin en iyi dizilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor! Rivyalı Geralt, mutasyona uğramış bir canavar avcısıdır ve bu yüzden insanlar tarafından "lanetli" olarak damgalanmıştır. 1. sezonu büyük beğeni toplayan The Witcher, 2. sezon onayı aldı bile.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }