Gaziantep

Gaziantep ALG Spor, Pes Etmiyor!

Abone Ol

20 Mayıs'ta oynanacak rövanş maçında sarı-grili takımda tüm hesaplar tur üzerine yapıyor. Fomget ile rövanş maçı 20 Mayıs Cumartesi günü Kalyon Stadyumunda oynanacak.

Gaziantep ALG Spor genç antrenörü Salih Öner, çift ayaklı maçta her şeyin olabileceğini belirterek, "Aslında iyi mücadele ettik, kazanmak için her şeyi yaptık ama rakibimiz fırsatları iyi kullandı. Ayrıca hakemlerimizin de biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Bugün belki iyi sonuç almadık ama ikinci maçta taraftarlarımızın desteğiyle kazanıp finale çıkacağımıza inanıyorum. Tüm Gaziantepli taraftarlarımız haftaya Kalyon Stadyumuna bekliyorum" diye konuştu. 

"Turu geçeceğimize inanıyoruz"

Gaziantep ALG Spor genç antrenörü Salih Öner, çift ayaklı maçta her şeyin olabileceğini belirterek, "Aslında iyi mücadele ettik, kazanmak için her şeyi yaptık ama rakibimiz fırsatları iyi kullandı. Ayrıca hakemlerimizin de biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Bugün belki iyi sonuç almadık ama ikinci maçta taraftarlarımızın desteğiyle kazanıp finale çıkacağımıza inanıyorum. Tüm Gaziantepli taraftarlarımız haftaya Kalyon Stadyumuna bekliyorum" diye konuştu.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }