18 Mayıs’ta sanatçı Gülşen ve DJ İlkay Şencan Pancarlı’da sahne alacak. 19 Mayıs’taki halk yürüyüşü ise Celal Doğan Parkı’nda başlayıp Korupark’ta sona erecek. Her iki etkinliğin İbrahimli’de yapılması, sosyal medyada vatandaşların tepkisine neden oldu…

Şehitkamil Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na, hem açık hava konseri, hem de halk yürüyüşü ile kutlamaya hazırlanıyor. Şehitkamil Belediyesi, her iki etkinliği de İbrahimli bölgesinde gerçekleştirecek. Bu durum, Başkan Umut Yılmaz’ın yerel seçim sürecince her fırsatta dile getirdiği “İbrahimli’de değil, şehrin varoşlarında olacağım” vaadiyle çelişti.

Bu Ne Çelişki?Gnmxwjgwaaaeliy

PANCARLI’DA AÇIK HAVA KONSERİ

Şehitkamil Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında iki önemli etkinliği olacak. Etkinliklerin ilki 18 Mayıs’ta düzenlenecek olan açık hava konseri. Metro Market karşısındaki Pancarlı Festival Alanı’nda düzenlenecek olan açık hava konserinde iki ünlü sanatçı sahne alacak. Sanatçı Gülşen ve ardından DJ İlkay Şencan Gaziantepliler ile buluşarak  19 Mayıs’ı Gaziantepliler ile birlikte kutlayacaklar.

Bu Ne Çelişki?Gnmpac9W8Aa7Nls

KORUPARK’TA HALK YÜRÜYÜŞÜ

Şehitkamil Belediyesi’nin 19 Mayıs nedeniyle ikinci etkinliği ise bayraklı halk yürüyüşü olacak. 19 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de Emek Mahallesi’ndeki Celal Doğan Parkı’nda başlayacak olan halk yürüyüşü, İbrahimli Yüksek bina kavşağındaki Korupark önünde sona erecek.

Bu Ne Çelişki?Ekran Resmi 2024 05 15 15.28.27

SEÇİM DÖNEMİNE TEZAT İŞLER

31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir başarıya imza atan Umut Yılmaz, seçim sürecinde farklı propagandası ile dikkat çekmişti. Yılmaz, seçim çalışmalarında ağırlığı Ak Parti’nin güçlü olduğu varoşlara vermiş ve “İbrahimli’de hayvanlar için park yapıyorlar ama, varoşlara park yapmıyorlar. Başkan seçilirsem hem hizmetlerim, hem de etkinliklerim Hacıbaba’da, Karşıyaka’da, Çıksorut’ta, 8 Şubat’ta, Cinderesi’nde olacak” şeklinde açıklamalar yapmıştı.

Gaziantep FK'ya Brezilyalı stoper Gaziantep FK'ya Brezilyalı stoper

Bu Ne Çelişki?Ekran Resmi 2024 05 15 15.28.19

 

İKİ ETKİNLİKTE İBRAHİMLİ’DE

Umut Yılmaz başkan seçildikten sonra, ilk önemli iki etkinliğini İbrahimli’de yapma kararı aldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, açık hava konserini Pancarlı Mahallesi, halk yürüyüşünü de Celal Doğan Parkı ile Korupark arasında yapma kararı alan Umut Yılmaz’ın bu kararı, sosyal medyada “Başkanın seçim öncesinde söylediği ile seçimden sonra yaptığı çelişiyor” söylemlerine neden oldu.

MAÇ SAATİ KONSER Mİ OLUR?

Şehitkamil Belediyesi’nin, her iki etkinliği İbrahimli’de yapması kadar, getirilen sanatçı ve konserin saati de tartışma konusu oldu. Şehitkamil Belediyesi’in konser duyurusuna yorum yapan vatandaşlar, “Çocuk şehidimiz Kamil’in adını taşıyan Şehitkamil’de, LGBT destekçisi Gülşen’in, gençlik bayramında sahne alması, şehitlerimizin kemiklerini sızlatır. Ayrıca, konser saatinin, kümede kalmak için sezonun en kritik maçına çıkacak olan ve ciddi taraftar desteğine ihtiyacı olan Gaziantep FK’nın maç saatine denk getirilmeside tuhaf” şeklinde eleştirilerde bulundular. 

Editör: Ahmet Oğuz Çapan