Süper Lig’in 13. haftasında Gaziantep FK, Kayserispor’u konuk edecek. Kırmızı siyahlı takım, ligdeki kötü gidişe son vermek için taraftarının desteğine ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle Gaziantep FK yöneticileri ve iş adamları, sosyal medyada bilet seferberliği başlattı.

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Gaziantep FK başkanvekili İsmet Özcan, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, passolig kartı olan esnaf kardeşlerine bilet yükleyeceğini duyurdu. Bu paylaşıma cevap veren bir diğer başkanvekili Güney Dağdeviren ise, 1000 öğrenciye bilet hediye edeceğini söyledi. Dağdeviren, Küsget Sanayi Sitesi Başkanı ve Gaziantep FK yöneticisi Mustafa Kemal Güneş’i de Küsget esnafına jest yapmaya davet etti.

Yaz aylarının gelmesiyle bacak estetiğine ilgi arttı Yaz aylarının gelmesiyle bacak estetiğine ilgi arttı

Mustafa Kemal Güneş de çağrıyı geri çevirmedi ve Küsget esnafına 1000 bilet yükleyeceğini açıkladı. Güneş, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım’ı da maça davet etti. Tuncay Yıldırım da 1000 üyesine bilet hediye edeceğini belirtti. Yıldırım, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi’yi de maça beklediğini ifade etti.

Adnan Ünverdi ise rakamı 27 kişi artırarak, 1027 üyesine bilet hediye edeceğini duyurdu. Ünverdi, tüm Gaziantep Ticaret Borsası üyelerini de maça davet etti.

Kıymetli Başkanım;

Bizler de Gaziantep Sanayi Odası olarak @passolig kartı olan 1027 üyemize @GaziantepFK-@KayserisporFK müsabakası için bilet hediye etmek istiyoruz.@mehmetakinci27 Başkanım GTB üyelerini de maça bekliyoruz.

Başvuru formu için ⤵️https://t.co/0PbA2glR7u https://t.co/NaNgxEIxIT

— Adnan Unverdi (@AdnanUnverdi) February 1, 2024

Böylece Gaziantep FK yöneticileri ve iş adamları, Kayserispor maçı için toplam 5054 bileti taraftarlara hediye etmiş oldu. Kırmızı siyahlı takım, bu büyük destekle sahaya çıkacak.