YAŞAM

’'SANKO RAMAZAN SOHBETİ'' PATRON İLE ÇALIŞANI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR!

Abone Ol

REFORM HABER - SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, çalışanlarıyla dostluğunu ve konsantrasyonu artırmak için başlattığı 'SANKO Ramazan Sohbeti' uygulaması devam ediyor. 


Konukoğlu, ‘’SANKO Ramazan Sohbetleri’’ adı altında düzenlenen etkinlik çerçevesinde, her ay kura ile belirlenen 10 kişiyle Zoom üzerinden video konferans yöntemiyle sohbet gerçekleştiriyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, pandemi koşullarından dolayı video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen "Ramazan Sohbeti'' programında Süper Film şirketinin çalışanlarıyla buluşup sohbet etti.

Yaptığı yatırımlarla Türk ekonomisine büyük katkılar sağlayan Sanko Holding,çalışanla patron arasındaki dostluğu geliştirmek amacıyla önemli bir uygulamaya imza attı. ‘’SANKO Ramazan  Sohbetleri’’ başlığı altında düzenlenen etkinlikle, kura ile belirlenen holding çalışanları, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile sohbet etme fırsatı yakalıyorlar.

HER AY 10 ÇALIŞAN SOHBETE KATILIYOR

Her ay zoom proğramı üzerinden video konferans yöntemiyle çalışanlarla çalışanlarla sohbet eden Adil Sani Konukoğlu ‘’Çalışanlarımızla birlikte bir aile ortamı oluşturduk. Birlikte çalışıyoruz, birlikte üretiyoruz, birlikte ağlayıp birlikte seviniyoruz.Özellikle pandemi sürecinde yeterince bir araya gelemedık. Bu anlamda da her ay kurayla belirlediğimiz 10 çalışanlarımızla zoom üzerinden sohbet ediyoruz. Gündemdeki konular hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hal hatır sorup espiriler yapıyoruz.Bunun sonucunda da iş arkadaşlarımızın motivasyonu artıyor.Bu da bizi çok mutlu ediyor ‘’ dedi.

BU AY Kİ SOHBET, SÜPER FİLMDEYDİ...

‘SANKO Ramazan Sohbetleri’ buluşmalarının üçüncüsü ise yine Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, pandemi koşullarından dolayı video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen "Ramazan Sohbetleri” programında Süper Film şirketinin  çalışanlarıyla buluşup sohbet etti.

Adil Konukoğlu, ''Pandemi koşullarından dolayı bir araya gelemediğimiz SANKO Ailemizin değerli üyeleriyle dijital platformlarda buluşmaya devam ediyoruz. "Ramazan Sohbeti" programında Süper Film çalışanlarımızla buluşup hem hallerini hatırlarını sorduk hem de fikir alışverişinde bulunduk. Böyle günlerde çalışanlarımızla bir araya gelip onları dinlemek önemli. İnşallah sağlıklı günlerde de bir araya geliriz'' ifadelerini kullandı. 

ÇOK KEYİFLİ BİR SOHBET OLDU

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile sohbet etme fırsatı bulan çalışanlar, uygulamadan memnun olduklarını dile getirdiler. Holding çalışanları ‘’Adil Konukoğlu beyle sohbet etmek çok keyifliydi.Birlikte bir çok konuda görüş alışverişinde bulunduk. Espirili yaklaşımlarıyla bizi mutlu etti. Patrondan çok, abi kardeş ortamında geçen sohbet için kendilerine teşekkür ediyoruz’’ diye konuştular

Özlenen samimi paylaşımlara sahne olan SANKO Ramazan Sohbetleri buluşması, devam edeceği öğrenildi. 

(Haber.MURAT ATAY) 

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }