Oyuncu Tolgahan Sayışman, oğlu Efehan ile birlikte Etiler'deki berberden çıkarken objektiflere yansıdı. Muhabirlere oğluyla poz veren Sayışman'ın keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

"Efehan çok beğeniyor, 'Beni hep buraya getir diyor" ifadelerini kullanan Tolgahan Sayışman, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

''Biraz Sabredeceksiniz''

Oğluna tıraş olma konusunda baskı yapmadıklarını belirten Sayışman, "Çocuğu saç kestirirken sorun yaratan ailelere sesleniyorum; çocuğu rahat bıraksınlar, bir süre sonra o kendiliğinden yaptırmak istiyor. Biraz buna sabredeceksiniz" diyerek, güldü.

Kendi saçlarını da uzatan oyuncu, "Bu saç zor değil, uzun ya da kısa fark etmiyor benim için" şeklinde konuştu.

''Önemli Ticaret Hamlelerim Var''

Yaz aylarında çalışacağını belirten Tolgahan Sayışman, "Tabii ki ara ara tatil yapacağız ama çok önemli ticaret hamlelerim var. Bu yaz onlarla ilgileneceğim. Fırsat olunca da ufak kaçamaklar yaparız" açıklamasında bulundu.

''Hayat Kapalı Kutu Olarak Devam Edemiyor''

Örnek ünlü ailelerden biri olarak görülen Sayışman'a, "Nazardan korkuyor musunuz?" sorusu yöneltildi. Oyuncu, "Korkuyoruz ama kendimizce gerekli önlemleri alıyoruz. Hayat bizim konumumuzdaki insanlar için kapalı kutu olarak devam edemiyor" ifadelerini kullandı.