MAGAZİN

Turabi +18 cinsel içerikli görüntüleri yeniden gündemde

Abone Ol

TÜRKİYE'de Survivor şampiyonu olan Turabi ABD'de bambaşka bir hayata daldı. Instagram hesabından bugün yaptığı paylaşım ise artı 18 içerikli oldu. Turabi bildiğiniz cinsel içerikli film çekerken yataktan çıplak bir kadınla resimlerini paylaştı. Turabi'nin edep sınırlarını aşan paylaşımı tepki alırken, "umurumda değil zevk alıyorum" mesajı attı. Turabi'nin bu paylaşımı ABD'de ne iş yapıyor dedirtecek türden... Fotoğraflar cinsel içerikli ve artı 18 uyarısı verelim.

TV8 kanalındaki Survivor'da şampiyon olduktan sonra ABD'ye yerleşen Turabi içine daldığı yeni hayatıyla herkesi şoke ediyor. Instagram hesabından sıklıkla kadınlarla cinsel mesajlar dolu fotoğraflar paylaşan Turabi, bu kez yaptığı paylaşımla edep sınırlarını hayli aştı. Çıplak bir kadınla yatakta cinsel içerikli film çekimi anını paylaşan Turabi, gelen tepkilere de 'umurumda değil zevk alıyorum' yanıtını verdi. Bu fotoğrafların +18 olduğu uyarısını verelim. 

Turabi ne iş yapıyor? : Turabi'yi Türk halkı Survivor ile tanıdı. Adada verdiği profil ise hiç böyle değildi. ABD'ye taşındıktan sonra bambaşka bir hayata yelken açan Turabi, cinsel içerikli film sektörüne girmiş görünüyor. Instagramından bugün yaptığı görüntüler de o tarz bir filmin çekim anlarından... 

Zevk alıyorum hayatımı yaşıyorum : Türk takipçilerinden paylaşımına tepki alan Turabi, edep sınırlarını artık hiç takmadığını gösteren şu yanıtı verdi:
-Saçmalamayın arkadaşlar. Sizin fikirlerinizin tabi ki benim için bir önemi yok. Bedelini benim ödediğim bu hayatta, keyif aldığım şeylere milletin ne dediği çokta umrumda değil açıkçası. HAYATIMI YAŞIYORUM.

Hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum : Turabi daha öncede kadınlarla cinsel mesaj yüklü paylaşımlar yapmış ve 'kıskanıldığını söylemişti. İşte yazdıkları:
-Hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum. Bunu kıskananlar bana şu adresten ulaşabilir.
“ÇatladaPatlaNoktaKom” “Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en NAMUSSUZU odur!” Sizi gidi nammıssızlar siz

-Bu devirde iç güzelliği bir tek organ mafyası önemser.
Bir erkek; “Benim için iç güzellik daha önemli.” diyorsa, o iç çamaşırınızın güzelliğidir. İNANMAYIN! Erkeğinizi evde tutmak istiyorsanız dış görünüşünüze ve yatağınızda ki performansınıza önem verin. “Yatağı kötü bir evliliktense yalnız yaşlanmayı tercih ederim.”

Turabi aslen nereli? : Turabi Çamkıran 3 Temmuz 1987 yılanda Mersin'de dünyaya gelse de aslen Kahramanmaraş Afşin'lidir. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'ne giden Turabi okulu ancak Survivor yarışmasından sonra bitirdi. 2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan Turabi, 2014  ve 2015 yıllarında Survivor şampiyonu oldu. Survivor yarışmasından sonra birkaç sinema filmi ve dizide rol alan Turabi, 2019 yılında ABD'de yayımlanan The Challenge: War of the Worlds adlı yarışmaya katıldı ve şampiyon oldu. Turabi'nin bu yarışmadan sonra yaşam anlayışı da hayatı da tamamen değişti. 

Turabi Instagram hesabından daha önce de benzer paylaşımlar yapmıştı. 

Turabi edepsiz resimleri sildi daha iğrencini yaptı açık seçik cinsel içerikli +18 videoları

Survivor şampiyonu Turabi edep haya sınırlarını bir kez daha aştı. Çıplak kadınlarla cinsel içerikli fotoğrafların paylaşan Turabi bugün hepsini silip daha beterinin haberini verdi. Instagram hesabından gelen tepkiler üzerine resimleri sildiğini söyleyin Turabi, onun yerine çektiği cinsel içerikli filmlerini paylaşacağını duyurdu.

TV8 kanalındaki Survivor yarışması şampiyonu olarak tanıdığımız Turabi, Amerika'da çok farklı bir hayata daldı. Cinsel içerikli filmler çeken Turabi Instagram hesabından o çekimlerin fotoğraflarını paylaşmıştı. Turabi +18 olan resimlere tepki yağınca bugün 'sildiğini' duyurdu ve edepsizliğinin dozunu artırdığını ilan etti. Turabi resimler yerine cinsel içerikli kendi deyimiyle açık seçim +18 videolarını koyacak. 

Turabi'yi Türk halkı Survivor ile tanıyıp sevdi. Survivor adasında gayet saygılı edepli bir isimdi. Turabi Amerika'ya yelken açınca özel hayatında da bambaşka yerlere yelken açtı. Cinsel içerikli film işine giren Turabi, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla herkesin midesini ayağa kaldırdı. 

Amerika'daki yolunu 'hayatımı yaşıyorum' diye niteleyen Turabi, Instagram hesabından cinsel içerikli bir filmin çekim sahneleri paylaştı. +18 fotoğraflarıyla takipçilerini şoke eden Turabi, aldığı tepkilere de "Saçmalamayın arkadaşlar. Sizin fikirlerinizin tabi ki benim için bir önemi yok. Bedelini benim ödediğim bu hayatta, keyif aldığım şeylere milletin ne dediği çokta umrumda değil açıkçası' karşılığını verdi. 

Resimleri sildi daha beterini yapacak

Bugün Turabi, Instagram hesabına gelen yorumlar üzerine 'fotoğrafları sildiğini' duyurdu. Bu kararının sebebi ise edep sınırını daha da aşma isteğiydi. Fotoğrafları kaldıran Turabi, cinsel içerikli açık seçik videoları yayınlayacağını duyurdu. 

+18 videoları yayınlayacağım

Turabi Instagram hesabından şunları yazdı:
-Takipçilerimden gelen tepkilerden dolayı açık/seçik olan paylaşımlarımı kaldırıyorum. Takipçilerim; “Abi bu nasıl fotoğraflar? Lütfen böyle fotoğraflar paylaşma artık! Biz videolarını görmek istiyoruz! Link istiyoruz!” dedikleri için eski paylaşımları kaldırıp, yeni programımız ile daha açık/seçik, daha +18 ile geri döneceğiz. Çok yakında! 

Turabi aslen nereli? : Turabi Çamkıran 3 Temmuz 1987 yılanda Mersin'de dünyaya gelse de aslen Kahramanmaraş Afşin'lidir. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'ne giden Turabi okulu ancak Survivor yarışmasından sonra bitirdi. 2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan Turabi, 2014  ve 2015 yıllarında Survivor şampiyonu oldu. Survivor yarışmasından sonra birkaç sinema filmi ve dizide rol alan Turabi, 2019 yılında ABD'de yayımlanan The Challenge: War of the Worlds adlı yarışmaya katıldı ve şampiyon oldu. Turabi'nin bu yarışmadan sonra yaşam anlayışı da hayatı da tamamen değişti. 

Biliyorsunuz ki, Turabi özellikle son zamanlarda sosyal medya hesabından paylaştığı müstehcen içerikli fotoğraflar ve açıklamalarla gündem oluyor.

Turbo Turabi geçtiğimiz haftalarda çıplak bir kadınla yatak pozlarını paylaşmış ve oldukça tepki görmüştü.

Kümes hayvanlarını besleyen iç çamaşırlı bir kadınla görsel paylaşan Turabi, ''Ben ve benim gibi bir çok erkeğin hayalindeki helal süt emmiş, el değmemiş, köylü kızı modeli.'' açıklamasıyla da herkesi şoke etmişti.

Turabi'nin profilinden yatak pozlarını kaldırmasının ardından, tam da yenisi gelmez dediğimiz anlarda gelen yeni paylaşım gündeme bomba gibi düştü. Çıplak bir kadının üzerine kupa koyduğu fotoğraf hepimize ''yok artık!'' dedirtti.

Paylaşımlarla bir türlü hızını alamayan Survivor Turabi'den yeni bir paylaşım daha geldi. Bu sefer iki bikinili kadın fotoğrafı yayınlayan sporcunun bu paylaşımı ağızları açık bıraktı tabii.

Turabi bakanı hayrete düşüren paylaşımına, ''Vay hanımefendiler güzel olduğunuz gibi aynı zamanda da vay anasını avradını satayımsınız!

-Çoğu erkeğin neden hem karısı hem sevgilisi var? Hatta bazılarının sevgilileri? Ve neden erkek bunu yapınca normal! Kadın yapınca NAMUSSUZ oluyor?

#BiBitmedinizBe__ !'' notunu düştü.

Acaba Turabi başka hangi paylaşımlarla hepimizi hayrete düşürecek?

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }