Milliyetçi Hareket Partisi (MHPGaziantep İl Başkanlığında, Ramazan Bayramı dolayısıyla Bayramlaşma Töreni düzenlendi. Törene TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir,  Oğuzeli Belediye eski Başkanı Sait Kılıç, ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

Bayramlaşma Törenine MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ın açıklamaları damga vurdu. 2023 yılında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinde, AK Parti’nin Gaziantep’te başarılı sonuç almasında MHP’nin etkili olduğunu söyleyen Atay, Yeniden Refah Partisi ve eski AK Partili isimlere yüklendi.

MHP ETKİLİ OLDU

31 Mart Yerel Seçimlerinde Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerinin kazanılmasında MHP’nin etkili olduğunu söyleyen Atay, AK Parti’nin asıl darbeyi Yeniden Refah Partisi’nden aldığını kaydetti.

Atay, MHP’nin, Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin 2023 Seçimlerinde Gaziantep’te başarılı sonuçlar alınmasında etkili olduğunu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde de aynı etkinin söz konusu olduğunu söyledi.

KAYBETTİREN YENİDEN REFAH

Atay, MHP etkisiyle Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey, Nurdağı, İslahiye ve Araban seçimlerinin kazanıldığını anlattı. Şehitkamil, Yavuzeli ve Nizip’te ise seçimlerin kaybedilmesinde Yeniden Refah Partisi’nin etkisi olduğunu söyleyen Atay,  ‘’Kaybettiren Yeniden Refah, Kazandıran MHP’’ dedi.

NİZİP’İ ÖRNEK GÖSTERDİ

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakına ağır bir darbe vurduğunu söyleyen Atay, Nizip Seçimlerini örnek gösterdi.

Nizip’te AK Parti Adayı Hacı Fevzi Akdoğan, Yeniden Refah Partisi Adayı eski AK Partili isim Mustafa Doktoroğlu ve CHP Adayı Ali Doğan arasında geçen seçimlerde AK Partili iki isim arasında geçen rekabette kazanan ismin CHP’li Doğan’ın olduğunu hatırlattı.

ARABAN’DA SEÇİMLERİ KAZANDIK

Tahmazoğlu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı Tahmazoğlu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı

Atay, Araban Belediye Başkanlığı Seçimlerine de değindi. Çok sayıda ismin aday olduğu seçimlerde, CHP’den Araban Belediye Başkanlığına seçilen, daha sonra AK Parti’ye geçen ve yeniden aday gösterilmeyince Yeniden Refah Partisi’ne geçen Hasan Doğru ile MHP Adayı Mehmet Özdemir’in yarıştığını aktaran Atay, Araban’da güçlü bir galibiyet kazandıklarını söyledi.