Dün akşam saat 21.00 sıralarında, Başakşehir'de meydana gelen olayda Kayaşehir -Yenibosna hattında sefer yapan bir İETT otobüsünün şoförü, trafikte başka bir sürücü ile yol verme sebebiyle tartıştı.

Başakşehir'de İETT şoförünün bıçaklandığı yol kavgası kamerada - Resim : 1

OĞLUYLA BERABER OTOBÜSÜN İÇİNE GİRDİ

Bir süre sözlü olarak devam eden tartışmanın ardından diğer aracın sürücüsü yanında oğluyla beraber otobüsün içine girdi. İçinde yolcuların da bulunduğu otobüste taraflar arasında arbede çıktı.

Başakşehir'de İETT şoförünün bıçaklandığı yol kavgası kamerada - Resim : 2

Yolcular tarafları ayırmaya çalışırken saldırganlardan biri, otobüs şoförü Mahmut Murat Kanık'ı kalp hizasından bıçakladı.

Başakşehir'de İETT şoförünün bıçaklandığı yol kavgası kamerada - Resim : 3

Taksiciye kaldırım taşıyla saldıran tutuklu sanık: "Poşetin içinde gofret var sanıyordum" Taksiciye kaldırım taşıyla saldıran tutuklu sanık: "Poşetin içinde gofret var sanıyordum"

Yaralanan Kanık, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırırken şüpheliler ise polis tarafından gözaltına alındı.

 Başakşehir'de İETT şoförünün bıçaklandığı yol kavgası kamerada - Resim : 4

Öte yandan saldırı anları otobüsün güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde saldırganların otobüsün içine girdiği, taraflar arasına arbede yaşandığı, yolcuların müdahalesi ile otobüs dışına çıkarılan şüphelilerden birinin otobüs şoförüne doğru hamle yaparak Kanık'ı yaraladığı anlar yer aldı.