Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, Şehitkamil Kongre Merkezi’nde Seçim Beyannamesi’ni açıkladı. Fatma Şahin, Yeşil Şehir için yeşil kıyafetle sahneye çıktı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Milletvekilleri, TBMM İdare Amiri ve MHP Milletvekili Sermet Atay, AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe belediye başkanları, adayları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Gaziantep FK, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürdü Gaziantep FK, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürdü

Fatma Şahin müjdeleri sıraladı

Bugün bütün şehir burada. Bütün oda başkanlarımız burada. İhracatçılarımız burada. Kendisine atılan ‘Gadanı alalım’ sloganlarına ‘Ben sizin gadanızı alayım’ diye karşılık veren Şahin, ‘Baş Mimarımız, yerel kalınmanın baş mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan en fazla Gaziantep’te hayat buldu. Bu şehri gülistan etmek için buradayız’ diye konuştu.

Fatma Şahin, ‘Bizim seçimle ilgili bir derdimiz yok. Rekor üstüne rekor kırmak için buradayız. Ankara’da elimiz çok güçlü. Gaziantep Modeli ile çalışmaya devam edeceğiz. Bismillah deyip yeniden çalışmalara başlayacağız. Alt yapı belediyeciliği bizim olmazsa olmazımız. 2014 yılında GAKİ Müdürümüz gelip 15 güne susuz kalacağız demişti. Türkiye’nin en pahalı üçüncü suyumuzdu. Şu anda geldiğimiz nokta ortada. Yaptığımız projelere sonunda 30 Büyükşehir Belediyesi içerisinde 30’uncu sırada olacağız. En ucuz ve kaliteli suyunu içeceğiz’ ifadelerini kullandı.  

Fatma Şahin müjdeleri sıraladı

HAVALİMANINA GAZİRAY GİDECEK

Sağlıklı büyümemiz lazım. Şehir göç alıyor ve büyüyor. Belediye başkanı kolay yetişmiyor. Birlikte güç birliği yaptık Gaziantep için hareket ettik. Su ve ulaşım can damarında bir sorundur. Bu iki şeyi akıtmak için çalışmalarımızı güçlendireceğiz. Gaziray hattımız günde 10 bin kişi taşıyor. Yerli ve Milli tramvayımız 6 ay sonra Sakarya’da geliyor. Gazirayımızı da uzatıyoruz. Gaziray havalimanına uzatıyoruz. Havalimanında inip organizeye gidecek yeni yolumuz hayırlı olsun’ şeklinde konuştu.

KİMSE BANA İNANMAMIŞTI

3 yıl önce Gaziantep’e hidrojenli otobüs geleceğine kimsenin kendine inanmadığını hatırlatan Fatma Şahin, ‘Biz getireceğiz dedik kimse inanmadı. İnanırsan başarırsın. Biz inandık ve getirdik. Bizim kimseden ve hiçbir şeyden eksiğimiz yok. Her şeyi başaracağız’ dedi. 

Fatma Şahin müjdeleri sıraladı

TÜNEL MÜJDESİ

Organize sanayiye hayat verecek bir tünel yaptıklarını belirten Fatma Şahin, ‘Üçte birini bakanlığımız, üçte birini de organize sanayi bölgemiz karşılayacak. Tünele giren direk otobana bağlanacak. Biz bunu da başaracağız ve Gaziantep’e kazandıracağız. Yaparsa AK Parti yapar. Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde yapacağız. İyi ki varsın Recep Tayyip Erdoğan’ şeklinde konuştu.

YENİ ÇEVRE YOLU PLANLADIK

Fatma Şahin, ‘Kuzey şehirden Adana yoluna, oradan Aktoprak’a bağlanıyor. Karataş’tan havalimanına bağlanıyor. Amanos tünelleri ihaleye çıktı. İslahiye ve Nurdağı’nda yeni organize bölgeleri kuruyoruz. Oralara da gidecek. Bu çevre yolu Gaziantep’e kazandırılacak. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Birlikte başaracağız. Ben hepinize teşekkür ediyorum.

GAZİANTEP MODELİ HAYIRLI OLSUN

Şahin, ‘Bu şehrin konut ihtiyacını çözeceğiz. Bir yıl sonra 10 bin konutu getirip anahtar teslimi yaptıysa yaparsa Cumhur İttifakı yapar diyoruz. Güney Şehir’e kovca bir şehir kurduk. Gazi Konut’u hızla tamamlıyoruz. Bütün oda başkanları bekliyor. Başkanım bize de yer ver diyorlar. Yeni Busem alanlarımız da var. Kuzeyşehir BUSEM kuruyoruz. Merdiven altı olan küçük sanayiyi buraya taşıyoruz. Dericiler, trikotajcılar, mobilyacılar hep dükkan sahibi olduğu Gaziantep Modeli hayırlı olsun’ diyoruz’ dedi