Nef Stadyumu'nda maç saat 20.00'de başlayacak karşılaşma yayıncı kuruluş beIN Sports'dan yayınlanacak. Müsabakada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını ise Volkan Ahmet Nariç ile Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Neslihan Muratdağı olacak.

Galatasaray Konyaspor maçı eksik ve cezalılar

Galatasaray, Konyaspor mücadelesine tam kadro olarak çıkacak. Fredrik Midtsjö'nün sakatlığının geçmesi, Abdülkerim Bardakcı'nın da cezasını tamamlamasıyla Galatasaray'da eksik oyuncu kalmadı.

Şu anda 16 yabancı oyuncusu bulunan Galatasaray, statü gereği 2 yabancı oyuncusunu maç kadrosuna alamayacak.

Galatasaray Konyaspor maçı muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus, Mertens, Kerem, Gomis

Konyaspor: Sehic, Ahmet Oğuz, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Amir, Muric, Endri, Bytyqi, Muhammet

Galatasaray ve Konyaspor'un Süper Lig'deki durumu

Yenilenen yönetimi, teknik ekibi ve kadrosuyla sezona iyi bir giriş yapan sarı-kırmızılılar, çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. İlk 6 haftada 13 puan toplayan Galatasaray, averajla 5. sırada yer aldı.

Çıktığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik alan yeşil-beyazlılar ise 14 puanla namağlup liderlik koltuğunda oturuyor. Konya temsilcisi, yaptığı 6 maçta da kalesini gole kapatarak önemli bir savunma performansı sergiledi.

Galatasaray Konyaspor 43. randevuda

Galatasaray ile Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 43. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 42 maçta sarı-kırmızılılar 30, yeşil-beyazlılar 4 galibiyet aldı, taraflar 8 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın 80 golüne, Konya temsilcisi 27 golle karşılık verdi.

Galatasaray, İstanbul'da rakibine maç kaybetmedi

Galatasaray, lig tarihinde Konyaspor ile İstanbul'da yaptığı hiçbir maçı kaybetmedi.

Galatasaray - Konyaspor maçını canlı izle Maç linki

Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanacak olan maçı canlı izlemek için beIN Sports'a üye olmanız gerekiyor. Üyeliğiniz olmadığı zaman maçı canlı izleme yetkiniz bulunmamaktadır. Yasal olmayan yayınlardan maçı izlemek ve yayınlamak suçtur. Takımınızı desteklemek için maçları beIN Sports üyeliği üzerinden takip etmelisiniz. beIN Sport üyeliği linki de aşağıda yer almaktadır.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA