İstifası ile ilgili bir açıklama yapan Fatoş Karademir, hakkında itibarsızlaştırmaya yönelik bir kampanya yürütüldüğünü belirterek istifasını duyurdu.

İşte istifası ile ilgili yaptığı açıklama: 2019 yılından itibaren AK Parti Araban İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yaptığım görevimden; Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Partimizin yapmış olduğu ittifak neticesinde Cumhur ittifakı ve MHP 11 Araban Belediye Başkan Adayı Mehmet Özdemir olmuştur. Bu süreçte sn. Cumhurbaşkanımızın ve Partimizin talimatıyla ittifakımızın adayı için AK Parti Araban İlçe Kadın Kolları olarak seçim çalışmasının her kademesinde gerekli gayret ve özverili çalışmayı gösterip adayımıza tam destek sağlamıştık. Bu çalışmalar neticesinde ittifak adayımız seçimi kazanmış ve belediye başkanı olmuştur. Ancak seçim sürecinde yapmış olduğumuz çalışmalar kişisel çıkarları için hareket eden bir kesimi rahatsız etmiştir. Bu durum neticesinde şahsım ve görev yapmakta olduğum Araban AK Parti İlçe Kadın Kolları üzerinden itibarsızlaştırmaya yönelik çirkin bir kampanya yürütülmüştür.

Pa Y H Oiw S 400X400

Genel Başkan Özdağ 'Olamaz' dedi... Zafer Partisi Gaziantep eski  İl Başkanı Amedspor’u tebrik etti: Genel Başkan Özdağ 'Olamaz' dedi... Zafer Partisi Gaziantep eski İl Başkanı Amedspor’u tebrik etti:

Şunu belirtmeliyim ki; bu itibarsızlaştırma çabasıyla mücadele edecek gücüm ve gayretimde bulunmaktadır. Ancak bildiği üzere olan sağlık sorunlarımın daha da artması üzerine çok sevdiğim ve görev yapmaktan onur duyduğum AK Parti Araban İlçe Kadın Kollan görevinden üzülerek istifa etmiş bulunmaktayım.

Sn. Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize bağlılığım sonsuza dek devam edecektir. Arabanımıza hizmet etme fırsatı veren Sn. Cumhurbaşkanımıza, üzerimizden büyük emeği bulunan Gaziantep Büyükşehir Başkanımız sn. Fatma ŞAHİN'e ve kıymetli ekibime teşekkür ederim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.