REFORM HABER- Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Bilgi, “Görev yapan tüm doktor ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Tüm zorluklara rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yapıyorlar. İnsanların hayatlarını kurtarmak için fedakarca çalışıyorlar. Özellikle salgın döneminde sonsuz sabır ve gayretle çalışan tüm doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi. 

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı coşku ile kutlandı. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Bilgin ve Genel Sekreter vekili Ali Tuncer, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarına fedakarlıklarından dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim ettiler. 


Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ndeki yerleşkede düzenlenen törene akademik kadro ile sağlık çalışanları katıldı. Burada bir konuşma yapan Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Bilgin, “Görev yapan tüm doktor ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Tüm zorluklara rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yapıyorlar. İnsanların hayatlarını kurtarmak için fedakarca çalışıyorlar. Özellikle salgın döneminde sonsuz sabır ve gayretle çalışan tüm doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarını tebrik ediyorum. Bizlerin ve sevdiklerimizin sağlığı için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışarak kahramanlık örneği gösteren sizlere çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı hiçbir zaman ödeyemeyiz” dedi.